hesu Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 witam,oczywiscie pozno ale jezeli jest taka mozliwosc to chetnie zagram w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 dlaczego jestem na 10. miejscu w 2. lidze, skoro rok temu byłem 8. a 4 osoby 'wyzej' ode mnie nie zglosily sie w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 szymcio napisał(a): dlaczego jestem na 10. miejscu w 2. lidze, skoro rok temu byłem 8. a 4 osoby 'wyzej' ode mnie nie zglosily sie w tym roku? Dlatego, że 8 miejsce oznaczało spadek z drugiej ligi i 8 numer draftu w trzeciej lidze. Skoro jednsk kilka osób wyżej się nie zgłosiło, wszyscy zostali przesunięci na wolne miejsca wyżej. Tobie akurat przypadło 10. Matematyki nie oszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 naturalnym i intuicyjnie logicznym byłoby wyznaczenie stref spadkowych i awansowych dopiero po przetasowaniach związanych z brakiem udziału w dalszej grze niektórych graczy (przesunięcie wszystkich graczy proporcjonalnie do braków, w górę). Dopiero potem spadki/awanse a na koniec nowi gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 szymcio napisał(a): naturalnym i intuicyjnie logicznym byłoby wyznaczenie stref spadkowych i awansowych dopiero po przetasowaniach związanych z brakiem udziału w dalszej grze niektórych graczy (przesunięcie wszystkich graczy proporcjonalnie do braków, w górę). Dopiero potem spadki/awanse a na koniec nowi gracze.Nie, nie jest to logiczne. Poprzedni sezon został rozegrany? Został. Znalazłeś się w nim w strefie spadkowej. Powinieneś więc grać w tym sezonie w 3 lidze. Tylko dzięki temu, że w tym sezonie nie zgłosili się gry ci, którzy powinni być przed Tobą, czyli lepsi od Ciebie, awansowałeś z powrotem do drugiej ligi. Nowi gracze, jak może zauważyłeś, są za Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Panowie, obijamy sie a czasu coraz mniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 W lidze Keepers na e-nba Spabloo prawdopodobnie zrezygnował i szukam następcy. Oto jego skład do przejęcia: Carlos Boozer Tyson Chandler Landry Fields Pau Gasol Manu Ginobili Devin Harris Dwight Howard Stephen Jackson David Lee Paul Millsap Lamar Odom Rajon Rondo Mo Williams Punktacja identyczna jak w FBL East. Czekam na chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Widzę, ze sporo zaspałem i sprawa już poszła się jeb**. Mimo wszystko jakby dało radę mnie dopisać nawet na koniec to byłoby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dobra panowie trzeba się ogarnąć i wziąć za ustalanie draftu itp. zawsze to robiliśmy przed preseasonem. Jeśli nikt się za to nie zabierze to ja robię 9 osobową 2-ugą ligę i 8 osobową 3-cią. Dajciej znać jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 lubie to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 jazzmen napisał(a): Dobra panowie trzeba się ogarnąć i wziąć za ustalanie draftu itp. zawsze to robiliśmy przed preseasonem. Jeśli nikt się za to nie zabierze to ja robię 9 osobową 2-ugą ligę i 8 osobową 3-cią. Dajciej znać jak najszybciej. Działaj, jazzmen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 to jak panowie bedzie cos z tego?? ci co sie spoznili beda mogli zagrac ?? bo nie chcialbym przegapic draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Podbijam viruza, też chciałbym pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Na sznurowadle brakuje nam kompletu do 2. ligi fantasy points (reguły takie jak tutaj) - są bodajże 4 wolne miejsca. Niezależnie od rozwoju wypadków tutaj możecie wbijać tam - dla trzecioligowców tutaj będzie to niejako awans Poza tym czy ktoś może wkleić ostateczną listę uczestników w naszej lidze tutaj (drugiej oraz trzeciej; pierwsza jak widać już zorganizowana). Jazz to ogarnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Jakby dało rade to ja tez jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Przekazać komuś tą ligę? Sorry dziś wróciłem z wakacji - jak coś PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Na sznurowadło.pl w drugiej lidze brakuje nam jeszcze paru osób. Formuła taka sama jak tutaj. Wbijać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 w fbl2 jest nas juz 13, w fbl3 jest na 8. co z tym fantem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Coś nie tak chłopaki. Proponuję przerzucić nadmiar z 2. ligi do 3. i wszystko będzie grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 tylko ze sporo osob juz sie zdublowalo (jest w 2 i 3 lidze, np ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi