Rigel Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) Witam wszystkich po wakacjach! To co, gramy? Mam nadzieję, że zagramy znowu w tym sezonie co najmniej w takiej samej sile, a może dojdzie jeszcze ktoś nowy chętny, żebyśmy mogli zwiększyć nawet ilość lig Na początek końcowe tabele sezonu 2011/12: FBL#1 MJ-TEAM - air_mj V High Flying Circus - Andrew23 V Kizia Mizia - szogo V Mar - Mar V Rigel's Lamers - Rigel V HodowcyBebnow - Mazar V Antonio Team - antek V Team Name Orwellsuns - Orwell V Zaymon Boyz FBL#2 Zmaziuu Green Team Chicken Team - Chicken2 V KBteam - .KB V Chorwackie Skowronki - Julius V Brooklyn Nets Penetrator - cieglo V MormonsMotherfuckers - jazzman V Szymcie - szymcio V Globetrotters Orły Jabola FBL#3 ZielonoBiałoCzerwoni - Dziembus V raY lamers - Miglinieks V bulls2006fronda - bulls2006 V Żółto-czarni - bulek V Superteam - Piotreksuper X Chyże Rosomaki Piti - pitti_8 V wrony z travemunde - ptb V El Croolikos Locos Kielce Ducks Mary Gang Pelsona BeloTim Nowi gracze Zodd Masud Ledley Bardzo proszę wszystkich chętnych do gry o zgłaszanie się w tym temacie z zaznaczeniem, jakim zespołem graliście w ubiegłym roku, bo po nazwie czasem trudno zgadnąć, a szukać mi się nie chce . Nowych chętnych proszę również o zgłaszanie się z adnotacją: nowy gracz Ustalmy ostateczny termin zgłaszania na 23 września o północy. Myślę, że trzy tygodnie to aż nadto na przemyślenie tematu i podjęcie decyzji. Po tym czasie zrobimy odpowiednie ustawienia poszczególnych lig i będzie można zakładać ligi i zacząć umawiać się na draft. A, i proszę o zgłaszanie się chętnych do objęcia funkcji komisarza. Edytowane 23 Września 2012 przez Rigel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Żółto-Czarni FBL#3, miejsce 4 Oczywiście potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ZielonoBiałoCzerwoni FBL#3, miejsce 1 Gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 MJ-TEAM Gram dalej i mogę być nadal komisarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 gram. ptb,druzyna- wrony z travemunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 FBL#1 Kizia Mizia szogo - Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Gram dalej. Drużyna: Penetrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Antonio Team- gram dalej, antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 gram dalej. chorwackie skowronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 jak miejsce się znajdzie to z chęcią zagram nowy gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 gram dalej, fbl2 8. miejsce szymcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miglinieks Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Gram dalej, drużyna: raY lamers, fbl 3, miejsce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam. I ja bym spróbował - nowy gracz. Masud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja też zagram z chęcią. Nowy gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Gram KBteam (FBL#2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ja moge zagrac (nowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orwell Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Zgłaszam swój udział Orwellsuns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 gram dalej - High Flying Circus, FBL#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 gram również FBL#3 miejsce 3 (bulls2006fronda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi