Reikai Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 tam niestesty tylko fragmenty są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) przedarł się ktoś przez The Book of Basketball, http://www.amazon.com/The-Book-Basketball-According-Sports/dp/0345520106 ? warto? kupowałem kilka książek ostatnio, ta mi w oczy wpadła i była tania to też wziąłem z rozpędu i teraz nie wiem czy się za nią zabierać. Edytowane 12 Maja 2014 przez the4yeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 LBJ zakupiony ,zobaczymy co to za cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 przedarł się ktoś przez The Book of Basketball, http://www.amazon.com/The-Book-Basketball-According-Sports/dp/0345520106 ? warto? kupowałem kilka książek ostatnio, ta mi w oczy wpadła i była tania to też wziąłem z rozpędu i teraz nie wiem czy się za nią zabierać. Kiedyś pozycja obowiązkowa, teraz nieco zdewaluowana. Mimo wszystko polecam, bo dosyć szybko i przyjemnie się ją czyta(ło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ha, ja dopiero teraz zaległości nadrabiam, właśnie kupiłem też m.in. When the Game Was Ours i Sacred Hoops. Lepiej późno niż wcale Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.amazon.com/Big-Game-Small-World-Basketball-ebook/dp/B00351DS7S ktos coś ten tego? http://www.biggamesmallworld.com/ zobaczcie foteczkę w prawym górnym rogu Edytowane 29 Czerwca 2014 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 czytał ktoś już król jest tylko jeden Harasimowicza? Właśnie przeglądnąłem recenzję na 6 graczu i nie wiem co o tym myśleć. Naprawdę taka c***niaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Zabieram się teraz za nią. Mogę dać znać za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Poleci ktoś jakąś książkę o NBA, zawodniku etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Poleci ktoś jakąś książkę o NBA, zawodniku etc.? 7 sec or less Ogólnie wszystko, byleby nie to gówno o Lebronie od Harasimowicza. Ble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 dream team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) odradzam szaka bez cenzury. jak skonczy mi sie srajtasma miekka jak aksamit, to bede podcieral dupe ta pff ksiazka. Dream Team jest spoko edit: ubiegles mnie kulfon teraz biore sie za lekture od robaka Edytowane 6 Lipca 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Shaqa czytalem, faktycznie bez rewelki. Dream Team na mnie czeka, juz go dawno kupilem w sunie. Dzieki pany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 odradzam szaka bez cenzury. jak skonczy mi sie srajtasma miekka jak aksamit, to bede podcieral dupe ta pff ksiazka. Dream Team jest spoko edit: ubiegles mnie kulfon teraz biore sie za lekture od robaka skoro Szak sie nie podobal to proponuje nawet nie zagladac do Robaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Poleci ktoś jakąś książkę o NBA, zawodniku etc.? w 'szatni' jest temat o książkach o NBA, poza tym w archiwum powinno być coś więcej 7 sec or less Ogólnie wszystko, byleby nie to gówno o Lebronie od Harasimowicza. Ble jak już jesteś taki cwaniak że przeczytałeś to napisz coś więcej nie żebym zamierzał kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 7 sec or less Ogólnie wszystko, byleby nie to gówno o Lebronie od Harasimowicza. Ble To ten sam harasimowicz, który swego czasu był głównym skautem na PL w fmie?!? (i nota bene w ramach wdzięczności wrzucali go do gry z mega statami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Przeczytalem w ostatnich miesiacach ksiazki: -Shaqa-belkot i wina wszystkich dookola tylko nie jego, nic nowego -Jordan Rules, stare jak swiat ale fajnie powspominac poczatek lat 90tych -Whore of Akron, nie ma to jak dobry hejt w kierunku LeBrona, momentami absurd -zabieram sie niedlugo za 7 secs or less Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Czytal ktos "Whore of Akron"? To jest dopiero jazda, hejt do potegi n-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 ja właśnie czytam Sacred Hoops i jak na razie bardzo pozytywnie. widziałem ostatnio w księgarni The Life o Jordanie, straszna cegła, 700 stron. czytał ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 whore of akron? serio jest taka książka? ameryka jest piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi