Kubbas Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Super, wyślij, kubbasog@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Długo biłem się z myślami i chyba pora znowu wziąć się za coś dla dobra koszykarskiej Polski, tylko tym razem myślałem nad tym długo rozkminiałem ile nad tym przesedziałem i że tak powiem Kubbas też chce coś z życia mieć, i planuje zrobić małą zabawę, może to wypali może nie, zrobiłem listę dokumentów które biorę pod uwagę do przetłumaczenia, możecie dodawać do nich nowe, nie ma problemu, ale chciałbym żeby osoby którym bardzo zależy na konkretnym z tych dokumentów wsparły mnie w jakiś tam sposób, że tak powiem charytatywnie, ruszam teraz pełną parą planuje przetłumaczyć z 3-4 dokumenty do kwietnia/maja bo trochę wolnego czasu będę miał, a żeby było uczciwie to Ci co charytatywnie będą chcieli mnie wesprzeć będą mieli bardzo duże szansę, że akurat dokument który wybrali przetłumacze. Nie mówię oczywiście o jakichś wielkich sumach ale jak z 5 osób na zachętę przeleje po te 20, 30, 40 zł od łepka, to by było fajnie. Wiadomo jak ktoś skrytykuje mój sposób działania przyjmę to do siebie, ale po tym jak siedziałem nad Dream Teamem ogrom czasu, przyda mi się jakaś zachęta. A Ci co nie mogą wspomóc, po prostu niech głosują jaki dokument następny przetłumaczyć. Oto lista: 1 - Magic and Bird a Courtship of Rivals 2 - It Changed Everything (Odrazu mówię, że potrzebny DL bo na SS nie ma) 3 - Michael Jordan sits down with Ahmad Rashad (będę wycinał reklamy na pewno do tego bo wyszło bez) 4 - Mr. Russell's house with Bill Simmons (to samo co wyżej, reklamy out) 5 - Grant Hill NBA Sensation 6 - Winning Time, Reggie vs Knicks 7 - Karl Malone Beyond The Glory 8 - Celtic's Pride (jeszcze nie oglądałem, muszę sprawdzić co i jak) 9 - ESPN Sports Century Karl Malone 10 - Bill Russell Red and Me 11 - ESPN dokument o HIV Magic'a W międzyczasie głosowania przetłumacze kilka małych dokumentów, i poprawie Dream Team, wszystkie małe błędy i pozmieniam "My, Wy itd". Z dotacją piszcie na PW nie tu w temacie. Wątpie, żeby dużo ludzi było chętnych jakoś wesprzeć, więc pewnie jak ktoś to zrobi to dokument będzie miał przetłumaczony na 90%. Jeżeli chodzi o jakieś tłumaczenia nie wiem dokumentów 20 minutowych itd, to z drobnym wsparciem mogę zrobić to od ręki, odrazu mówię, że nie biorę się obecnie za jakieś dokumenty spoza NBA także nie pisać o tym, bo głównym celem mojego działania pozostaje sprowadzenie jak najwięcej ludzi na forum, i zainteresowanie ich NBA. Mam nadzieję, że przyjmiecie to jakoś normalnie, bo wiadomo człowiek wraca z pracy, też musi mieć jakąś zachętę oprócz normalnej zajawki żeby robić te tłumaczenia godzinami Edytowane 24 Lutego 2013 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Zdecydowanie Magia i Ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysh Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Michael Jordan sits down with Ahmad Rashad (będę wycinał reklamy na pewno do tego bo wyszło bez) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Wrzuciłem jbc brakujący part na yt Dream Teamu, wyciąłem 10 sek tylko i już nie usuwają. [video=youtube;cNoB3Qk_RUw] index=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 proszę o tłumaczenie do tego : Michael Jordan sits down with Ahmad Rashad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Pamięta ktoś z Was jak włączyć w VirtuaDubie okienko do napisów?... wszystko pozapominałem Edytowane 27 Lutego 2013 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 a propo dokumentów numer 6 dziś o 23.00 w Orange Sport polecam 23:00 Orange sport dokument: Reggie Miller - Czas zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Szkoda że tak późno ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 jakby ktoś miał stream'a na ten program byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 http://freetvall.com/video/W1D6XS7KU4DA/Orange-Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Lux ten dokument o Reggie'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Zajebioza, takie dokumenty mógłbym chłonąć jeden po drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Bedzie jeszcze powtórka na Orange Sport dzisiaj o 1 i w chyba w sobote o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 To już jeden dokument mniej do tłumaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 [video=youtube;zpZhrppEIp4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=U2uMh0-CWg0 - mozesz dodac do swojej listy tlumaczen, bo podobno to super dokument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Kubbas olał forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Nie olał, a wyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jutro o 23:00 , sobota o 4:00 i niedziela o 20:15 można obejrzec dokument Reggie Miller-Czas zwyciestwa na Orange Sport ,a 11 lipca, 02:00 Czas zwycięstw - Reggie Miller vs. The New York Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi