Kubbas Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) DOWNLOAD Z NAPISAMI W FORMIE PLIKU TXThttp://www.mediafire.com/?dpghfv8w468r3SAME NAPISYhttp://www.mediafire.com/?1b574vp9s1bxk6i Edytowane 30 Maja 2016 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) [video=youtube_share;ueMCWIaBSfc]http-~~-//youtu.be/cNoB3Qk_RUw [video=youtube_share;E9XJfXuNG0E]http-~~-//youtu.be/E9XJfXuNG0E Edytowane 24 Lutego 2013 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) [video=youtube_share;MIL19UzLcto]http-~~-//youtu.be/MIL19UzLcto [video=youtube_share;3jcGd9bW1Rk]http-~~-//youtu.be/3jcGd9bW1Rk Edytowane 19 Lipca 2012 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Tłumaczenie skończone czekam na pierwsze opinie Jak możecie to rozpowszechnijcie film wśród znajomych, niedługo zrobię torrenta, jak ktoś ma konto na torrenty org mógłby go wrzucić? Następny projekt, nie wiem kiedy, ale za jakiś czas na pewno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Świetna robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henry14 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Bardzo dobra robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23mjbulls Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dżieki wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 zawsze byłem przekonany, że należy Ci się funkcja trans....moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23mjbulls Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 słowa " To obraza porównywać kogoś do tego zespołu" są całkowicie uzasadnione Swietny film:D czekam na kolejne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kubbas ja mam konto na torrenty.org, mogę wrzucić. Dogadamy się na gg. Tylko na torrenty wrzucić lepiej wersję bez wtopionych napisów, ludzie wolą mieć napisy w drugim pliku bo nie każdemu pasują wtopione i narzekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Good Job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kubbas ja mam konto na torrenty.org, mogę wrzucić. Dogadamy się na gg. Tylko na torrenty wrzucić lepiej wersję bez wtopionych napisów, ludzie wolą mieć napisy w drugim pliku bo nie każdemu pasują wtopione i narzekają. Okej napisze niedługo, wiem wiem Już zrobiłem archiwum w rarze bez wtopionych, dam na mediafire a potem zrobie torrenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dlaczego słowa typu "nas", "my" itp są pisane dużą literą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie wiem tak zawsze robiłem i podkreślało to w jakiś sposób kontekst, estetycznie też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dlaczego słowa typu "nas", "my" itp są pisane dużą literą? Jezeli ci sie nie podoba to nie czytaj, to takie proste Btw. zapomnialbym o najwazniejszym, dzieki Kubbas : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięki!! Kawal świetnej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusus Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Obejrzałem pierwszy part. Całkiem ok, tylko przydałaby się korekta. Kropki na końcu zdań i duże litery na początku, myślniki na początku zdań, jeśli mówią dwie osoby naraz, kilka niepotrzebnych cudzysłowów. Ale to kosmetyka. A co do tłumaczenia: 2:41 – Mowa jest o tym, że popularność zawodników wykracza poza sport (występowali w reklamach, znali ich nie tylko kibice itp.) 4:10 – Amerykanie nigdy nie odebrali srebrnych medali. 7:05 – Jordan używa zwrotu gung ho, czyli, że nie palił się do gry/nie był zachwycony jak do niego zadzwonili. Ogólnie propsy, że ci się chciało nad tym siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jezeli ci sie nie podoba to nie czytaj, to takie proste Facepalm. Nie wiem tak zawsze robiłem i podkreślało to w jakiś sposób kontekst, estetycznie też pasuje Jak to "estetycznie"? Toż to jakaś skrajna potworność językowa. Nie żebym był onetowym strażnikiem ortografii, ale to waliło po oczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Chuck Dayly <- painful W drugiej czesci juz ze 2 razy tak to padlo. Tak mi wpadlo w oko, bo nie korzystam generalnie, wolalbym youtubowe zeby dalo sie to zdjac i nie zaslanialo obrazu. Ale i tak gj :F 9.14 w 5 czesci powinno byc by sixty (60) jest by sixteen (16). w 5 czesci gm bulls to byl krause, a nie kraus jordan'a mullin'a michael'a tu nie powinno byc apostrofow, apostrof wtedy kiedy konczy sie na samogloske (moore'a itp) Wyjatek to y jesli wymawia sie go po polsku jako "j" to bez apostrofu i dlatego powiedzmy barkleya, a nie barkley'a, ale jesli wymiawia sie jako samogloske to wtedy z apostrofem (larry'ego). Edytowane 19 Lipca 2012 przez ness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jak to "estetycznie"? Toż to jakaś skrajna potworność językowa. Nie żebym był onetowym strażnikiem ortografii, ale to waliło po oczach. Facepalm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi