charles Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 (edytowane) Witam, problem jest taki, iż po meczu draftowym rozmawiam normalnie z przedstawicielami 3 drużyn, po tym ukazuję się lista graczy i wyświetla się napis Draft i gra mi się zacina, nie wiem dlaczego.Próbowałem odinstalować grę, ponownie zainstalować i nic, ciągle to samo. Proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny ! + jeszcze nie mam glosu komentatora ;P. Edytowane 7 Lipca 2012 przez charles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Pirat czy oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Pirat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Może przy ściąganiu trafiles na jakąś uszkodzona wersję gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Na początku śmigało elegancko, dopiero po jakimś czasie coś się zepsuło. Jak możesz to podaj pewny link z którego będę mógł ściągnąć działające NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Sprobuj moze najpierw usunąć z folderu save jakies rzeczy: profile, home itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Problem w tym, że ja mam takie Nba gdzie nie ma żadnych folderów tylko tysiące plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Więc jeśli masz link z NBA, które będzie sprawne w 100% to podaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 folder save nie jest w pliku z grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Charles, u każdego tak wygląda folder z grą więc się nie martw. Mi chodzi o folder save, który się znajduje na xp w danych aplikacji a na win7 w Appdata->Roaming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 W tym Roaming nic nie mialem : x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Folder 2ksports musisz mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 W Roaming, ta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 wpisz %appdata% w menu startu i zobaczysz folder 2ksports Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Nie mam czegoś takiego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Przeinstalowanie coś zmieni albo repair ? Edytowane 8 Lipca 2012 przez charles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 raczej nie, bo pliki save'ów się chyba nie usunął... jaki masz windows? musisz znaleźć plik saves, na 100% jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 no 7 mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Przeszukałem wszystko i nie mam takiego folderu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 I nie wiem co mam zrobić ; x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi