Skocz do zawartości

Big Apple 12/13

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

Heh pare dni mnie nie bylo i nagle bum (Kidd) bum (Novak) bum (Camby) bum (J.R).

Kidd - na 15 minut w meczu lepszego zawodnika ciezko znalezc + doswiadczenie + liderszip itp.

Camby - super, nie powinno byc foul trouble Tysona a to tylko dobrze dla defensywy.

Novak - wystarczy ze zagra na poziomie ostatniego regulara.

J.R - deal polaczony z prawami birda i raem koreo pewnie knicks lykna po SL.

Lina i tak wyrownamy

Jestem mega optymista !!!

Możesz mi przypomnieć jaki kontrakt 2 lata temu podpisał ze Spurs Matt Bonner?

Bonner ova Novak to raz!

w 2011 w spurs zwave'owano Novaka bo był po prostu słaby i o ile po zdobyciu mistrza przez Bonnera spurs chcieli go w 2010 bo idealnie pasował do systemu gry i musieli mu podrzucić troche hajsu to o Novaka sie raczej nikt nie bił stąd moje zaskoczenie.....

obaj maja za wysokie kwoty ale długość oferty mnie zaskoczyła konkretnie dla Nowaka

choc przyznam szczerze że myslałem że jest starszy niz 1984 rocznik stąd moze i korekta wrażenia końcowego

Bonner czy Novak to podobna półka, Bonner to lepszy fit dla Spurs, Novak dla Knicks.

Sources mówią, że Prigioni podpisze z Knicks i zostanie najstarszym rookie w historii NBA ;]

Pytanie do kogoś, kto ogląda ACB, czyli przede wszystkim do rw30 - zostało mu coś jeszcze z czasów, gdy nakurwiał w Baskonii? ;]

Prigioni przeszedł w Knicks testy fizyczne i wydolnościowe, które ponoć wypadły bardzo dobrze. Także pod tym względem chyba nie będzie problemu.Od Bibby'ego w roli trzciego PG raczej gorszy nie będzie, bo o to byłoby bardzo ciężko.

Knicks podobno też chcą pozyskać w snt Dahntaya Jonesa żeby zapełnić lukę po Fieldsie.

Bonner czy Novak to podobna półka, Bonner to lepszy fit dla Spurs, Novak dla Knicks.

Sources mówią, że Prigioni podpisze z Knicks i zostanie najstarszym rookie w historii NBA ;]

Pytanie do kogoś, kto ogląda ACB, czyli przede wszystkim do rw30 - zostało mu coś jeszcze z czasów, gdy nakurwiał w Baskonii? ;]

moim zdaniem bedzie to przygoda w stylu Antoine Rigaudeau albo krotsza

szok ze w takim wieku takie glupoty mu w glowie

bedzie z pewnoscia zacieta walka o ostatnie miejsce w skladzie miedzy nim a Bibbym

Bibby na szczęście nie znajduje się w planach Knicks na ten rok.

Prigioni jak na 35 lat fizycznie prezentuje się na pewno lepiej niż Mike.

[video=youtube;0364qt0qv_A]

W sumie biorąc pod uwagę jego piękną angielszczyznę, może być fajną maskotką w szatni.

w to lato wszyscy ćwiczę

przy okazji można zobaczyć, że Melo schudł i cierpliwy z niego chłopak

nauczył się jej pewnie przy Amare i J.R. :D

wyjechałem na urlop a tutaj prawie cały skład skompletowany, gdyby tylko Iman był zdrowy to rzeczywiście fajnie to wszystko wygląda

potrzeba znaleźć kogoś na dwójkę no chyba, że Lin i Kidd będą grać razem i jeden z nich będzie rozgrywał a drugi sypał trójki ale nie oszukujmy się, że przy Amare i Melo (mimo poprawy) nie można sobie pozwolić na obronną dziurę na obwodzie

Felton i 10/3 oraz Kurt Thomas are back to the Garden. Moim zdaniem trzeba teraz koniecznie zdobyć jeszcze Granta Hilla i w ten sposób stworzyć najstarszy zespół ewa.

Pytanie, które nasuwa się samo - czy Nix mają zamiar zmatchować ofertę dla Lina? Mam nadzieję, że Dolan wyskoczy jednak z kasy, bo Felton jest tylko Feltonem i głównie przez c***owe work ethic jego wartość spadła aktualnie na ryj. Lin nie wiadomo kim będzie w tej lidze, ale na pewno może być kimś więcej niż Raymond, a już na pewno to zajebisty trade asset. Mam nadzieję, że dolary Dolana mnie nie zawiodą.

Tak na prawdę nie wiadomo co z tym Linem będzie na dłuższy dystans. Z jednej strony wyglądał na kumatego gościa, który poza boiskowym IQ, po prostu czai o co w tej całej zabawie chodzi czyli teamwork, everybody involved, atakowanie obrony i hustle&heart. Takie rzeczy nie są przypadkiem i nie sposób z nimi jednorazowo wyskoczyć jak Tony Delk, ale to był dziwny sezon, lockoutowy sezon z którego ciężko wysunąć odpowiednie wnioski.

Sto razy wolałem wersję Knicks, kiedy Lin nimi dowodził i cały skład płynął wraz z nim i jego najbogatszymi '5 minutami' 2012 roku niż wersję Melo-oriented.

ale

Knicks zrobili bardzo dobre ruchy w te wakacje.

Felton za takie pieniądze to kradzież w biały dzień

Camby i Kurt to przykład jakich wysokich powinno się podpisywać i za jakie pieniądze. Kiedy konkurencja 'wzmacnia się' Kwame Brownem, NYK podpisują dwóch NBAvets z górnej półki - świetni defensorzy, zbierający, good-chemistry guys. W ogóle Camby to skarb - gostek jest fenomenem jak na swój wiek, stan zdrowia i brak kręgosłupa.

JR Smith za jakieś marne siano. Czołowy fire punch z ławki w lidze, który pod Woodsonem nawet zaczął solidnie i efektywnie bronić (wielki plus za pracę na Jamesie i Wadzie w ub. PO)

Utrzymali Novaka i jakby to nie brzmiało to Steve Novak jest punktem orientacyjnym defensywy rywala przy jego 3pt%. Kolejnym tego typu białasem zresztą.

Pozbyli się Fieldsa, którego można było łatwo przepłacić, a który dubluje się z Shumpertem - zdecydowanie lepszym z tej dwójki

Prignoni to elite defender w warunkach Europejskich - jako odświeżenie nóg Kidda w styczniu-lutym będzie w sam raz.

Jakby podpisali jeszcze Granta Hilla to zrobili by wszystkie ruchy jakie powinien zrobić kandydat do mistrzostwa, żeby wzmocnić swoje szanse.

Kidd Camby Kurt i GHill to idealni ludzie na idealnym miejscu.

Kidd Shump GHill Kurt Tyson - Dfence!!!!!

Knicks to się jeszcze Juwanem Howardem nie interesują? Może Mutombo i Junkyard Dog z emerytury?

Kidd Shump GHill Kurt Tyson - Dfence!!!!!

Przeciwnika zamkną w 80 punktach.

Sami rzucą 70.

A tak w ogóle:

Melo on Lin saga: "It's not up to me. It's up to the organization to say that they want to match that ridiculous contract."

trochę to wyjęte z kontekstu, tutaj chodziło chyba o ostatni rok kontraktu, który jest ridiculous ale który wg niego i tak powinni zmatchować

Melo lubi się z Linem i jeśli to by od niego zależało to pewnie lobbował by za podpisaniem ale i tak nie wierzę, że on tam za sznurki pociąga

chciałbym, Feltona lub Kidda na dwójce widzieć w następnym sezonie ;)

Knicks to się jeszcze Juwanem Howardem nie interesują? Może Mutombo i Junkyard Dog z emerytury?

Przeciwnika zamkną w 80 punktach.

Sami rzucą 70.

A tak w ogóle:

Melo on Lin saga: "It's not up to me. It's up to the organization to say that they want to match that ridiculous contract."

melo misczowski, jak zwykle, all-time level

a co do vets to faktycznie znaczne przegiecie, dziwny maja zestaw wogole w NY, 40 letni vets + jumperkujace strzelby

jakby nie Chandler to... --- chyba zaczne pisac ze on tam jest underpaid

btw widze kolejne zachwyty tutaj nad Marcusem Cambym i ciagle nie rozumiem, nic specjalnego w prime [na usprawiedliwienie dodam ze gral w prime pod Georgem Karlem a pod nim kazdy wypada gorzej, niz by mogl, pomijajac ppg avg oczywiscie], ale teraz 9 mln za 3 lata i jaranie sie ze to jest steal ? WTF ?