Skocz do zawartości

Big Apple 12/13

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie, czy NYK są w stanie zagrozić Heat w playoffs?

W momencie, gdy Anthony gra na takim intensity, że przy stanie 19-12 w pierwszej kwarcie wskakuje swoim grubym tyłkiem w trybuny i mu się chce, mogę uwierzyć, że Knicks zrobią w tym sezonie rozpierdol. We'll see.

PS Nie da rady wykorzystać amnestii na Amare? Bez niego ta drużyna jest o klasę lepsza...

Wykorzystali amnestię na Billupsa.

Sheed is back !! :)

NY calkiem ładnie sie teraz ogląda, mają pomysly (pomijam 3 alleye rzucone z dupy), na prawde fajnuie sie ich dzis oglądało.

Osobiscie uwazam ze Amare to im tylko zepsuje ta gre, ale co ja tam wiem.

Sam jestem zaskoczony że Knicks tak grają, może nawet ogarną w PO ? ...

Jak myślicie, czy NYK są w stanie zagrozić Heat w playoffs? Wiem, że to tylko dwa mecze ale Carmelo i spółka mają bardzo dobry początek sezonu.

Przy dobrych wiatrach i braku kontuzji stać ich na ECF. Na przejście Miami to musielibyśmy mieć zamiast Amare, CP3 albo Howarda, także ni c***a.

co Melo wczoraj wyprawiał w obronie to bania mała:smile: Takiego chce go oglądać zawsze.

a tam mnie nie przekonują. Imo będzie jak z Blazers sezon temu- fajna atmosfera, dobry bilans a w pewnym momencie wszystko dupnie. Niby mają wszystko w tym sezonie, żeby coś ugrać ale jakoś nie widzę na dłuższą metę tego. Jak zacznie się obrona i twarda gra zwłaszcza w PO to kto tam będzie ciągnął grę? Bo jak Anthony to max 2 runda ;)Amare do Rockets to niegłupi pomysł. Nie wiem tylko za kogo.

Pamięta ktoś jeszcze jak krzyczał "Knicks are back" po podpisaniu kontraktu? Beka w c***.

Co by nie mówić to dzięki jego przyjściu Knicks znowu stali sie atrakcyjni dla FA. Dzięki niemu przyszedł Melo a za nim Chandler.To,że teraz jest piątym kołem u wozu to już inna sprawa.

Co by nie mówić to dzięki jego przyjściu Knicks znowu stali sie atrakcyjni dla FA. Dzięki niemu przyszedł Melo a za nim Chandler.To,że teraz jest piątym kołem u wozu to już inna sprawa.

Sczyścili salary, mogli sypać hajsem, zawsze ktoś by się trafił. Nie wydaje mi się, żeby Amare był czynnikiem, który przyciągnął Carmelo i Chandlera. Zresztą przyciągnął czy nie przyciągnął, podpisanie jego kolan na 100 baniek w dodatku bez ubezpieczenia było głupie i wtedy i teraz.

Wykorzystali amnestię na Billupsa.

Racja, zapomniałem o nim kompletnie. Teraz pewnie żałują tego ruchu :P

Amare ma jeszcze 65 baniek/3 lata, kolana w rozsypce i nieubezpieczony kontrakt, kto miałby chcieć go kupić? Knicks są z nim udupieni jeszcze długo.

Pamięta ktoś jeszcze jak krzyczał "Knicks are back" po podpisaniu kontraktu? Beka w c***.

Szczerze? Mogliby go nawet oddać za ochłapy byleby pozbyć się beznadziejnego kontraktu. Dla takich Pistons, Bobcats czy Raptors byłby dobrym kąskiem marketingowym, ale z drugiej strony...kto by go chciał?

Myślę, że jest jeszcze jedno wyjście ale to można upatrywać z kategoriach Science Fiction...zmusić go do emerytury.

Szczerze? Mogliby go nawet oddać za ochłapy byleby pozbyć się beznadziejnego kontraktu. Dla takich Pistons, Bobcats czy Raptors byłby dobrym kąskiem marketingowym, ale z drugiej strony...kto by go chciał?

To jakbym miał 10 ton trujących odpadów na zbyciu i powiedziałbym, że ci je sprzedam "nawet za ochłapy". Knicks musieliby porządnie dopłacić, żeby ktoś wziął ten kontrakt (takj w ogóle to nie mają czym) a i tak znalezienie jelenia, który by się połasił na Amare przez najbliższe 2 lata graniczyłoby z cudem.

To jakbym miał 10 ton trujących odpadów na zbyciu i powiedziałbym, że ci je sprzedam "nawet za ochłapy". Knicks musieliby porządnie dopłacić, żeby ktoś wziął ten kontrakt (takj w ogóle to nie mają czym) a i tak znalezienie jelenia, który by się połasił na Amare przez najbliższe 2 lata graniczyłoby z cudem.

Dla mniejszych klubów przyjście Amarego to przecież skok marketingowy. Co z tego że połamany i nie umie grać. Ważne że to były all-star, a dla jankesów którzy chodzą na mecze tylko po to żeby pogadać ze znajomymi, napić się piwa i zjeść Big Maca to dodatkowy bodziec żeby wybrać się na mecz.

Na kontrakt Gaśnicy w końcu ktoś się znajdzie. Mało było kretyńskich trasferów w lidze?

nie takie dile widziałem...

niestety ta kontuzja nie pomaga

Dla mniejszych klubów przyjście Amarego to przecież skok marketingowy. Co z tego że połamany i nie umie grać. Ważne że to były all-star, a dla jankesów którzy chodzą na mecze tylko po to żeby pogadać ze znajomymi, napić się piwa i zjeść Big Maca to dodatkowy bodziec żeby wybrać się na mecz.

Na kontrakt Gaśnicy w końcu ktoś się znajdzie. Mało było kretyńskich trasferów w lidze?

Jaki skok marketingowy? Nobody cares about Amare fucking Stoudemire.

I co to by były za kluby? Na meczach Hawks jest 1/3 wolnych miejsc, myślisz, ze jak zastąpią Josha Smitha Amare to nagle będzie full? Może Bobcats albo Milwaukee by wchodziło w grę gdyby ktoś tam mocno upadł na głowę. Na zachodzie nie ma ani jednego klubu w którym Amare mógłby grać, obojętne czy z powodów finansowych czy z racji tego, że już mają lepszych zawodników.

Zobaczymy jak bedzie wyglądał po tej operacji kolana, ale Amare podobno ciężko pracował w wakacje i był w dobrej formie fizycznej (co było widać w tym jednym meczu w presezezonie), także nie robiłbym z niego jakiejś kaleki, która zapomniała jak się gra i z której na pewno nic już nie będzie. Jeśli to kolano go nie udupi to spokojnie jest w stanie w jakimś słabszim klubie robić swoje 20+/8.

Chytruz = Chater :D

Amare jaki jest taki jest ale ja widze dla niego miejsce w tym systemie. Pomijajac fakt ze Felton i Kidd wiedza jak STATA maksymalnie wykorzystac to nie mozna zapominac o niezwykle madrze grajacym (do tej pory) backcourcie ktory rozciagajac obrone powinien stworzyc multum okazji dla Amare do latwych punktow z pomalowanego.

Punkty spod kosza sa obecnym Knicksom bardzo potrzebne, tak samo jak 2 opcja. Oba te wakaty moze zdrowy Stoudemire spokojnie zajac.