Findek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja jebie, przedwczoraj rano chciałem wziąć Macka a DF nie śpi jak widać. Damn, kiedy się nauczę ufać mojej intuicji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Trejd z Wilqiem. Do Kings-->Jarred Sullinger Do Celtics-->pick Celtics 2013 Potwierdzam. BTW, zapomniales to wyslac na Yahoo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 chyba roger musi mi dodać zawodnika,bo jak inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Po prostu oferujesz wymiane "Sullinger" - "gracz, ktorego bys wywalil" EDIT: wlasnie sie skapowalem, ze masz wolnego slota, to rzeczywiscie Roger musi przeniesc Sullingera miedzy druzynami. Ale w sumie szybciej by bylo gdybys kogos pobral i go zaoferowal za Sulla ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 powiedzcie mi chlopaki jakie to uczucie ze pan ai3 prosil was i blagal i gowno oferowal za draft pick a wy mu odmowiliscie po czym wpadl na nawet nie na waiver wire ale na fa laf stok i wzial Festusa Ezeliego jak sie czujecie chce wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Asik leje na Festusa z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Panowie, to jest preseason, nie zesrajta się. Pare dni temu nawet Robin Lopez zrobił lovesque staty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Daj chlopakom nadzieje chociaz teraz... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Blatche w dobrej formie,Sullinger z dużymi szansami na s5 i sporą ilość minut,Wes wygląda o niebo lepiej niż w poprzednim klubie.Nieźle to wygląda jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dwie kostki i to by bylo na tyle contendowania co Findek? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 I c***. http://basketball.realgm.com/wiretap/224050/Rudy_Gays_Excellent_Camp_Could_Lead_To_Breakthrough_Season Hehehe, dali pocieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Love out - najwięcej zyska Pek. Dirk out - sporo zyska Kaman. Dobry początek sezonu. Niedość że dwoch contenderów będzie mocno oslabionych przez 1/4 sezonu, to dodatkowo najwięcej ja na tym zyskam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Dirk-out FBX2 Roger po dupie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Majonez i Kirilenko nadrobią :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Dzisiaj w nocy HEAT VS SPURS ! ma ktos moze stronke ze jutro bede mogl sciagnac sobie ten meczyk w HD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dobry początek sezonu. Niedość że dwoch contenderów będzie mocno oslabionych przez 1/4 sezonu, to dodatkowo [COS] na tym zyskam :]+1 przez Branda, Stiemsme i Crowdera ;-) Teraz jeszcze niech tylko Magic sie skapuja iz Ayon jest ich najlepszym wysokim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 ojp jak mozna sobie zlamac reke robiac pompki na piesciach k**** robilem pompki na piesciach na k**** zwirze, w strumyku gorskim, nie robilem ich k**** jedynie na rozgrzanych plomieniach taki jestem k**** przemeski men a ze mna dziesiatki innych i k**** jeszcze sie nie zdarzylo by sobie ktos cos polamal a ta pipa nawet nie skonczyla 30 i juz dwa razy reka polamana Kevin fistful of dynomite k**** Love dzieki za spotkanie Findek Dirk o' no Dirk who cares Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 tak wogole panowie chcialem wyjsc z trejd propsami ale ja tu widze sporo kocurow mamy w lidze przed sezonem i najgrubszymi nawet nie sa wilq z rogerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Amare dołączył do zacnego grona złamasów:dread: Sullinger,Blatche,W.Johnson,Chalmers,J-Rich anybody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Oddam Freddette'a, ewentualnie Shveda lub Eda Davisa za pick w przyszlorocznym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi