Findek Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Taki żart. Hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Taki żart.spoko, domzslilem sie, mialem nic nie pisac, ale zaciekawil mnie szczegolnie przypadek tych greenów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Roger sie martwil zeby forum nie przymarlo w sezonie to lorak rozkrecil towarzystwo dobrym zartem ;-) BTW, kto pobiera Georga Hilla? Wyjdzie poza pierwszych kilka waiverow? Bo nie wiem czy mam sie wysilac by to ustawiac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Roger sie martwil zeby forum nie przymarlo w sezonie to lorak rozkrecil towarzystwo dobrym zartem ;-) BTW, kto pobiera Georga Hilla? Wyjdzie poza pierwszych kilka waiverow? Bo nie wiem czy mam sie wysilac by to ustawiac ;-) Myślę, że spokojnie go z 16nastką weźmiesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jak w ogole sie Hill wzial na FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 jak mi sie ostanie to bedzie umnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ja go wywaliłem. powodzenia guys ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 OK, dzieki, to Hilla sobie spokojnie moge darowac, moze Glen Davis? Roy???? BTW dla Rogera, jest blad na 1 stronie tego watku bo sprzedalem swoj pick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 z numer 1 waivera biorę G.Davisa miał być Roy (jako najlepszy dostępny) ale się rozmyśliłem bo grubas to bardziej pewna opcja na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 myslałem, że Davis się ostanie do mojego 6 waivera. no nic, trzeba poszukać innego grajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 A.Miller do Mnie E.Brand do Wilqa Salary w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Potwierdzam. Czekam na smiech na sali, ale hej, gdy kupujac 33-latka masz okazje sie odmlodzic po prostu trzeba to zrobic, nie? ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 no to jeśli z 1 idzie davis, to z dwójką hill :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Eeeee też tak macie, że jak ustawliście sobie waivery, to nie możecie ich już skasować? Ustawiłem sobie jednego gracza, ale chce zmienić teraz i nie da się nic zrobić, nie mogę skasować waivera którego mam na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 U mnie działa wszystko tak jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Kurde no ustawiłem na próbe drugiego waivera sobie i nadal nic nie mogę zrobić, nie mogę skasować waiverów których ustawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 u mnie tez ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dobra naprawiło się, coś z przeglądarką miałem nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Rodżer, więc nie pozostaje Tobie nic innego jak tylko modlić się, aby ktoś innych ich wziął z wcześniejszych waiverów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 w tym roku jakis mega wysyp na fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi