House Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam. Chcialbym kupic sobie jakas koszulke na nbastore , ale pomyslalem ze taniej bedzie zrobic grupowe zamowienie. Wiem że jestem tu nowy i od razu mowie ze nie chcę nikgo oszukać. Sądze że jeżeli bylby ktoś chetny to kase powinien zbierac ktos kogo na forum mozna obdarzyc zaufaniem. Co o tym myslicie? Pozdro:smile-new: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRESHMAN Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 O ile zgłosi się więcej osób to niegłupi pomysł,tym bardziej,że sama przesyłka ze stanów trochę kosztuje,więc rozkładając to na kilka osób dużo się zaoszczędzi.Niestety nie znam się na szczegółach,więc może to nie jest taki proste jak mi się wydaje,ale byłoby dobrze gdyby ktoś kto zamawiał już coś z NBA Store się wypowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 wieksze zamowienie= wieksze szanse na clo przy tym kursie dolara nie ryzykowalbym zamowienia z oficjalnego sklepu, czy to nba,com/footlockera czy innego sklepu bo wyjdzie wam to drozen anizeli byscie sami zamawiali... szukajcie rzeczy na ebayu na tyle tanich, by wraz z wysylka kosztowaly sensownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No własnie taniej by było jak byśmy zamówili w pare osób. Dolar 3.33 więc nie jest tak zle. Ja na amazonie zamawiałem kiedyś przy kursie 3.24 wiec dużej różnicy nie ma. Tylko z tym cłem trzeba się zorientowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 http://community.ebay.pl/question/Transakcje-Międzynarodowe/Cło-Vat-Za/2000001171 Z tego co pisze, to jak was wiecej zamówi to kupicie za więcej kasy, przekroczycie prób bezcłowego zamówienia i buchniecie to cło. Do tego podatek. Więc poza kursem dolara to też wyższe cło wyjdzie. Niezbyt opłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Przede wszystkim zostały wprowadzone zmiany limitów przywozowych dla podróżnych oraz zwolnień celnych w obrocie pocztowym i kurierskim. Najważniejszą informacją dla osób, które robią zakupy przez internet, jest zwiększenie z 22 euro (ok. 86 zł) do 150 euro (590 zł) kwoty wolnej od cła przy zakupach z krajów pozaunijnych. Przesyłki z tych państw, których wartość nie przekracza 150 euro, nie będą podlegały ocleniu. Jest to ok. siedmiokrotny wzrost kwoty zwolnionej z cła. Oznacza to, że koszt zakupu przez internet zmniejszy się z uwagi na większe zwolnienie. Cytat z Gazeta Prawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Czyli to ~190$ czyli ~600pln to troche mozna za to kupic rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 waciki? z logo NBA? no co Ty Killer.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 troche można za to kupic ;D kto byłby chętny niech pisze tu żeby było wiadomo ile osób jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 chetny , ( zamowienie okolo 24 $ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja ok 40$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Temat aktualny ? W razie czego chętny , ok 20$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ostatnio placilem clo za jersey lebrona ok 100zl 99$ kosztowal wiec jak przyjdzie wam paczka z nba.store nie liczcie na to, ze nie zaplacicie cla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 ostatnio placilem clo za jersey lebrona ok 100zl 99$ kosztowal wiec jak przyjdzie wam paczka z nba.store nie liczcie na to, ze nie zaplacicie cla. Celnik pewnie był haterem Lebrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Celnik pewnie był haterem Lebrona. to nie o to chodziło bb2 jako fan lakers podlega pod salary a że lakersi kolejny raz przekroczyli poziom podatku od luksusu to bb2 płaci......za kazdego wydanego $ - 1 złocisza....czyli 1 PLN powinni Tobie jeszcze zwrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Temat aktualny. Sorry że mnie nie było. Ale jakiś sklep robi e-nba.pl więc narazie zobaczymy jakie ceny mają oni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi