Dnc Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 temat się jakoś wyciszył chociaż z drugiej strony była już decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Na c*** wam ten Harris ktoś mi powie? Jeśli Kubbas, którego posty wyglądają tak jak ten powyżej ma być modem, to ja się zastanawiam z jakiej paki? Bo ma czas i chęci? Edytowane 2 Lipca 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Poczekam jeszcze pare dni i zrobie najpewniej modami Matka i Kubbasa. Zawsze jest jeszcze 3 miejsce, ktore na wypadek wyklarowania sie jakiegos 3 moda byloby do przydzialu.mycek lub maciek może masz ochotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Fakt jest taki, że już chyba żaden z modów (w tym ja) nie wypełnia swoich obowiązków. Nie wiem jak reszta, ja najnormalniej w świecie forum już olałem dawno, co nie znaczy, że mnie tu nie ma. Z rzadka , bo z rzadka, ale zawsze.. co do obowiązków i ich wypełnianiu pełna zgoda trza szybko przygotować kartony ... co do braku wpisów Master Flamaster ...szkoda.... wielka szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jeśli Kubbas, którego posty wyglądają tak jak ten powyżej ma być modem, to ja się zastanawiam z jakiej paki? Bo ma czas i chęci? y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRESHMAN Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jeśli Kubbas, którego posty wyglądają tak jak ten powyżej ma być modem, to ja się zastanawiam z jakiej paki? Bo ma czas i chęci? Bo wykazał chęci i większości to pasuje.Jak masz inny pomysł to trzeba była zgłaszać kandydaturę lub wskazać faworytów.Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Bo wykazał chęci i większości to pasuje.Jak masz inny pomysł to trzeba była zgłaszać kandydaturę lub wskazać faworytów.Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.wiadomo, że nie i większość już zadecydowała ale to: y? po zwróceniu słusznej uwagi, to są jakieś jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Bo wykazał chęci i większości to pasuje.Jak masz inny pomysł to trzeba była zgłaszać kandydaturę lub wskazać faworytów.Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Były dobre kandydatury, ale dane osoby nie mają czasu, bądź chęci. Wyszło, więc na to, że krąg zawęził nam się do tych, którzy mają poprostu czas, a niekoniecznie do tej funkcji się nadają. Skoro Kubbas możę to i ja się zgłaszam na 3ciego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 k****, jak dzieci w piaskownicy, że maciek90210 bryluje w tak błyskotliwych tematach, to można się było spodziewać, ale reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Maciek jak zwykle błyszczy elokwencją, zadałem użytkownikowi proste pytanie, oczekiwałem odpowiedzi, którą mogłem argumentami obalić i obaliłem, dziękuje, dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Maciek może moderować tematy o Lakers!!! A tak powaznie to czyś Ty na głowe dzis czasem nie upadł? Co Ty chcesz moderowac i czyje kwalifikacje podważać? Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie upadłem, matek sam o mnie wspomniał, a skoro Kubbas może moderować to może to robić każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 każdy nie znaczy Ty, wybacz szczerość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Każdy nie znaczy Kubbas. W czym on jest lepszym kandydatem ode mnie to ja niewiem. Nie bierz pod uwagę trollowania w temacie o LAL, bo to przeszlosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jest mniej zapalczywy i wydaje mi sie mniej stronniczy i radykalny, a to ważne kiedy pełnisz taką funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Wiesz, funkcje zmieniają ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dalibyście sobie po banie nawzajem i sprawa załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Właśnie udowodniłeś w czym jesteś gorszy Maciek Poza tym gdyby moderacja była bardziej aktywna, to już dawno byłbyś w grupie zbanowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 kurcze to się doczekaliśmy serii postów traktujących " jakim byc forumowiczem" aby nie zostać modem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Właśnie udowodniłeś w czym jesteś gorszy Maciek Poza tym gdyby moderacja była bardziej aktywna, to już dawno byłbyś w grupie zbanowani Odezwał się ten co by nie miał bana... Edytowane 3 Lipca 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi