Skocz do zawartości

Celtics 12/13 - czyli Wielka Niewiadoma...

obywatelPP

Rekomendowane odpowiedzi

a tak swoją drogą to czy Rondel kiedykolwiek zaatakował jakiegos prawdziwego skurwiela? On z tego co sobie przypominam zawsze celował w tych raczej spokojniejszych, a moze sie myle

Mylisz sie. Widac, ze darzy Garnetta duzym szacunkiem, bo najczesciej "atakuje" kolesi, ktorzy zrobili cos KG - patrz Artest, Cousins.

http://3.bp.blogspot.com/-_Lmi1w1v_WE/ULcBmqhoWDI/AAAAAAAADBE/tWZDToFUKRo/s1600/humpriesmeme.jpg

Edytowane przez ziombel

a tak swoją drogą to czy Rondel kiedykolwiek zaatakował jakiegos prawdziwego skurwiela? On z tego co sobie przypominam zawsze celował w tych raczej spokojniejszych, a moze sie myle

Tak, na pewno w czasie gry biega sobie i patrzy, który tu miękki to sobie zaraz obije. Wiadomo, mógł tak nie reagować, ale takie komentarze są zdbędne i bez sensu.

Też miałem powyzywać Rondo, ale mi się odechciało (zrobiliście to za mnie :P)

Powiem jedno, dobrze że ich Nets zniszczyli, a PP#34 powinien się cieszyć, bo już w 2 meczu ma fuksa ze swoimi kostkami :)

PS.

Szanowni modzi, nie usuwajcie mi już tylu postów, bo są głupsze na forum, a ich nie wywalacie ;)

http://www.youtube.com/watch?v=etWLx1VFN0s&feature=player_embedded 1:45

Ledwo go dotknął, a KG poleciał prawie jak CP360.

No nieważne. Z innej beczki. Oglądałem kilka meczów Bostonu w tym sezonie i patrzyłem jak Rondo rzuca z półdystansu. Trochę takich rzutów było i nawet mu wpadały. Macie jakieś staty jak wygląda jego rzut FG% FGA w porównaniu do poprzednich lat?

Czegoś tu nie rozumiem. Rondo rzucający się np na MWP to osoba podejmująca dobrą decyzję ??

Ciekawi mnie czy by tak zrobił, gdyby nie było w pobliżu nikogo, kto by NA PEWNO rozdzielił bójkę.

GWallace to też niezły koleś. Mimo że stał dość daleko szybko podbiegł żeby zaatakować KG a potem przy dostaniu technika mówi "WTF".

Kiedyś w finałach dotknął Artesta tak, że ten się wyjebał. Nie wiem jednak czy Artesta uznajesz za spokojnego czy za prawdziwego skurwiela, czy może za psychopatę ?

Rondo ma gorącą głowę i pewnie nadal będą zdarzały się mu podobne "występki". Taki człowiek.

Niektórzy to chyba mają kompleks Bostonu i ich zawodnków.

Rondo rzuca się na większego to cipa bo wie,że ktoś ich rozdzieli

Rondo rzuca się na mniejszego to cipa bo bije słabszych

Rondo z Garnettem grają przykładnie cały sezon bez zadym bo to cipy wiadomo.

Co by nie zrobili to dla każdego jest źle,ale coś mi się wydaje,że tak każdy plecie z zazdrości ,że mimo wszystko Celtics mają tak charakterny team.

Gdy MWP napierdala od tyłu z łokcia to jest ok dla kibiców Lakers,ale jak wybucha mała zadyma to grzmią ,że to skandal i jacy to oni prostacy.

Z jednej strony rację ma QAS, Rondel nie wystarował do Isaiah Thomasa czy Earla Boykinsa tylko do dwa razy większego od siebie gościa. Z drugiej strony cała ta gadka kto jest trwady a kto miękki w kontekście gry w koszykówkę jest trochę naciągana. Gdyby Rondo wszedł z takim Humpem do ringu lub klatki to bym powiedział z całą odpowiedzialnością, że ma jaja. Ale na boisku, gdzie wiadomo, że w max 10 sekund wkroczą ochroniarze, kumple z drużyny czy trenerzy to każdy może być kozakiem.

Swoją drogą ciekawe ile Rondel dostanie meczów kary, znając obecną NBA to pewnie sporo...

Kto grzmi, że to skandal? Nikt tak nie napisał.

Nie wiem tylko dlaczego niektórzy próbują bronić za wszelką cenę rondla, zwalając całą winę na Humphriesa i to czy dotknął Garnetta celowo czy nie. Jaki to ma cel? Moim zdaniem nie można niczego zarzucić Krisowi, zero agresji z jego strony. To RR się napinał nawet po rozdzieleniu.

Aha, i KH nawet nie dotknął KG na moje oko.

Osobiście bardzo lubię drobne przepychanki w czasie spotkań, ale jeśli są one jakoś uzasadnione. Tutaj tak nie było. Co mecz dochodzi do takich sytuacji i jakoś nikt nie rzuca się na podkoszowego z rękami.

@Matek możesz wyjaśnić o co chodziło Ci pisząc:

Osobiście bardzo lubię drobne przepychanki w czasie spotkań, ale jeśli są one jakoś uzasadnione. Tutaj tak nie było. Co mecz dochodzi do takich sytuacji i jakoś nikt nie rzuca się na podkoszowego z rękami.

To kiedy będzie uzasadnione? Jakby Kris obraził matkę Rajona ? Ludzie było trochę dymu i od razu gotujecie się że Rondo to faja?

Chyba diagnoza lynna sporo tłumaczy. ;]

Pierdolicie wszyscy.

NBA staje się metroseksualna - źle

Dochodzi do bójki - jeszcze gorzej...

Nie pochwalam bezcelowych bójek, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność i nie piętnujmy czyjegoś zachowania nazywając go pizdą... Liga miała tough muthafuckas jak I. Thomas a jego kurewskie zachowanie skończyło się 40 szwami na łbie. Tylko, że Rondo nie dostanie tak spektakularnie bo zawiesiliby gościa na 2 sezony... W ogóle Mailman dostał wtedy jakąś karę?

Gdy następuje to po celowym ostrym faulu, a nie jak tutaj, po wywrotce Kevina.

Ja wolałbym nie oglądać w NBA CELOWYCH ostrych fauli, a po takich pewnie możnaby się spodziewać poważnych awantur, a nie jakiś przepychanek.

Naprawdę Ci przeszkadza że nabuzowani agresją meczową gością trochę się poszturchali? Szczególnie w dzisiejszej lidze nie powinieneś mieć o to pretensji, bo gdy Artest zachowuje się jak skurwiel wobec Hardena nie ma żadnych spin, więc nie oczekiwałbym takowych po Celowych ostrych faulach.