Cloud Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak już jesteśmy przy filmikach, to: [video=youtube;fV9pkDomHTs] Ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Wilcox wraca do Celtics. Dobra informacja. Chris Forsberg @ESPNForsberg Source confirms that Chris Wilcox is headed back to Boston. @SherrodbCSN had it first. W dodatku podobno Boston kombinuje s'n't z Terry'm tak, żeby MLE wykorzystać na kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 fajnie sie dzieje w Bostonie, podoba mi sie to, choc w snt Jeta nie wierze po tym jak Allen odszedl ale kto wie, dobre ruchy, jak jest z kaską? chociaz po pospisaniu Coxa to i rotacja podkoszowa jest jakos obsadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Za Greena 5 baniek to jest odpowiednia cena. No chyba, że przy szerzącym się smallballu nagle będzie w cholerę lepszy niż był - wtedy można dać mu 3 bańki więcej. Dramat. Green jak mu kontuzje nie pokrzyżują kariery to może być gracz formatu All Star, cała przyszłość jest przed nim. Celtics ciekawie sie przebudowują. Courtney Lee pasowałby tam idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Chris już wrócił, teraz trzeba obczaić tego SNT z Mavs. Jeśli Ainge dobrze to wykombinuje (serio poświęciłbym na to Danielsa i Williamsa, chociaż ostatnio częściej mówi się o Pietrusie i JJJ co nie jest najlepszym wyjściem) to starczy kaski na kogoś z dwójki OJ/Lee i będzie solidna, wyrównana walka o ECF przynajmniej. Grunt to zdrowie w tym sezonie, mam nadzieję, że ani Greenowi ani Wilcoxowi nic się nie odnowi i pokażą klasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ciekawy jestem jak funkcjonowaliby RR i OJ, bo charaktery mają chyba podobne, a grając na swoje 100% mogliby być najlepszym backcourtem ligi. Wie ktoś coś więcej o Christmasie bo ładne cyfry ma w SL więc może znowu steal na miarę Stiemsmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Lepsi niż Nash/Kobe, Deron/JJ? Serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Gdyby Mayo rozwijał się tak jak przewidywano przy wejściu do ligi, czyli dajmy na to że czynił by takie postępy jak Brodacz z okc, to RR + OJ > Deron + JJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ale tak nie jest więc w ogóle po co o tym wspominać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 mayo to scrub w obronie pozwalal aby mu przeciwnicy wpierdalali trojki na 40% , w ataku przypomne tylko jak wolal w ostatnich po walic long j. niz oddac pile gasolowi na mismatchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 To że jestem w stanie zrozumieć pobudki, ludzi którzy jeszcze go nie skreślają i widzą w nim coś więcej niż psycho 6mana. Osobiście też uważam Mayo za scruba i patrząc na obecny roster C's, dużo bardziej wolałbym zatrudnić Lee niż OJ. Chociażby ze względu na atmosferę szatni.... Gdyby jednak udało się dobić deal z mavs, to mle powinno iść na jakiegoś klocka, Jordan Hill byłby fajnym fitem, może uderzą po Haywooda. No a plan maximum to powrót Steamera, podpisanie Hilla i Lee, ale takie rzeczy to tylko w erze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Lee w Celtach.W drugą stronę idzie Johnson + prawdopodobnie Moore/Williams.DA dał radę tym razem,bo nie spodziewałem się,że ten s'n't przejdzie. Co do Bradleya to chyba wiadomości o jego szybkim powrocie na boisko były przesadzone.Według ostatnich przecieków możliwe,że nie zobaczymy go w grze do końca roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Bradley pewnie tym graniem z wypadającym barkiem sobie ejszcze bardziej skomplikował sprawę. Doceniam, to że był wojownikiem grał z kontuzją, ale z perspektywy czasu widać, że i Avery, i Doc, i lekarze zjebali sprawę, bo trzeba było Bradleya odsunąć od gry. Dlatego tak był potrzebny kolejny SG. Nie wiem czy Lee wypali w Bostonie czy nie, ale na pewno będzie lepszy niż Moore. Właściwie za Courtney'a oddaliśmy mało istotnych graczy(można powiedzieć Lakers like trade ) więc tym bardziej można się cieszyć. I Moore i Johnson nie zrobili by w Celtics kariery, mam nadzieję, że w Houston im się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Od Moore ręce precz, niech wciskają w trade Seana. Po tym co Moore pokazuje w SL, nie widzę powodu czemu nie pozostawić go Bostonie. Jak nic nie wypali, to ok można puścić, jego kontrakt dużo nie waży, ale jeśli zatrybi i będzie strzelcem na 15 min to ja jestem jak najbardziej na tak. Poza tym w SL (tak czuję różnicę poziomu) pokazuje cąłkiem niezły ballhandling, nie ma co go skreślać, Avery też miał spieprzać po kilku miesiącach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Moore jest włączony w tą wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Czy ja wiem czy Moore jest taki istotny, skoro obwód mamy już ładnie obsadzone przez dobrych graczy, no bo przyznać, że rotacja Rondo-Bradley-Lee-Terry (wszyscy gracze w normalnych warunkach grają w pełnym wymiarze czasowym) jest całkiem niezła. No, chyba, że myślimy o przyszłości, ale obecnie, kiedy dobrego PG-SG można wyrwać z 60 pickiem myślę, że nie będzie trudno o solindnego rolesa. Chyba, że Moore ma jakieś zadatki na kogoś więcej, o czym nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Widziałem go 2 razy w SL i ogólnie śledziłem cyferki jakie robił, na boisku i w statach wygląda na lidera tej zbieraniny, na pewno wygląda lepiej niż w zeszłym sezonie, gdy mógł wejśc na 3 min, od razu rzucić dobrą 3, potem się podpalał i nie wiedział co robić. Wydaje się być materiałem na solidnego zadaniowca pg/sg na te 15 min, no ale co by nie mówić niezbędny nie jest. Ciekawi mnie jak widzicie pojedynek Brook vs. Lee. W sumie mogliśmy mieć tego pierwszego, ale koniec końców witamy Courtneya, ja jestem zadowolony, Lee ze swoją opinią super obrońcy powinien się fajnie wkomponoać w zespół, zagrywki na off-screen też powinien ogarniać. Ogólnie bardzo ciekawie wygląda ten offseason dla C's, ciekawe czy pokuszą się o jakiegoś wysokiego jeszcze. Moim zdaniem wróci Steamer i to będzie tyle. Wraca Wilcox, tu raczej ciężko o innych FA. Szkoda trochę odpuszczenia Darko, bo jeszcze kilka dni temu byliśmy frontrunnersami po Milicica, ale rotacja i tak nie wygląda najgorzej. G: Rondo / Bradley / Terry / Lee F: Pierce / KG / Green / Bass / Sull C: Wilcox / Steamer / Melo Pewnie podpiszemy za min Doolera żeby poza 12 był jakiś zmiennik na PG, no i chociaż na RS by się przydał taki wysoki jak Darko, bo nie wiem czy KG będzie chciał się przepychać na C cały regular. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 A Wilcox na centrze w S5? W tamtym sezonie funkcjonował z Rondo całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 No ale po co KG ma się przepychać na C w RS, skoro mamy Wilcoxa i Stiensme (czyli normalnie gracze powinni zajmować całe 48 minut), a przecież trzeba ogrywać Melo. Ja tam widzę niezły tłok na PF. Jeżeli Sull jest 'nba ready' i ogólnie taki fajny (w SL wymiata) to gdzie znajdziemy minuty dla niego, gdy mamy KG, Bassa, a i Green nie raz na silnym skrzydłowym zagości w erze small balli, zresztą już wcześniej bardzo lubił grać na tej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) Lee już oficjalnie. Dostanie 21.5mln przez 4 lata. Edytowane 20 Lipca 2012 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi