Skocz do zawartości

Igrzyska olimpijskie 2012 NBA

Sebul

Rekomendowane odpowiedzi

Myślałem że kulturalnie sobie ponagrywam i poogladam w wolnym czasie a tu widzę takieee buty.

Nastawilem nagrywanie koszykówka męską brazylia australia. Wlaczam dziś: i proszę jest pieknie, brazylią australia, tylko zasady jakieś dziwne.

Dwóch na dwóch, na piasku i przez siatkę ?? Meska koszykówka?? Zniesmaczony wylaczylem ...

Dali ostatnie 4 minuty na tvp 2 ;]

bez łaski obejrzałem w necie z komentem BBC nomen omen tez smiesznym czasami jak chcieli wytłumaczyć głupie gwizdki sędziów ich ciagłe mieszanie sie w grę tym ze to jest Spaaaarta sorry Europa

traktowanie TVP kibiców kosza to już legendarne...troche dali kajaka trochę zagla troche plażówki...sporty niszowe z jakimś tam zespołem z USA musi poczekać

no chyba że sie ułozyli z enką która ma monopol? ktos wie czy na zywo leciało w ntv?

wy narzekacie żę nie ma meczu amerykanów w koszykówkę. powiedzmy że tvp ma misję i da się to zrozumieć (acz nie to że zapowiadali i nie pokazali). ale to że teraz grają radwańskie a na tvp żółte machają wstążkami albo jakieś szermierki z dupy pokazują jest już żenadą maksymalną

Jutro:

TVP Sport Francja Argentyna 21.00

Eurosport USA Tunezja 23.15

Pozatym na Cyfrowym Polsacie polecam kanały Bahrain International i Saudi Sports1,Saudi Sports 2.Ogólnodostępne,a wczoraj w sumie obejrzałem na nich 5 meczy.Jutro też powinno być sporo.

U mnie na Cyfrowym Polsacie to kanały 1797 Saudi Sports 1,1801 Saudi Sports 2,1866 Bahrain Int.

W niedziele rano z pół godziny szukałem ,ale chyba było warto.Mimo wszystko zniose tych arabów byle nie męczyć się z szukaniem streamów.

Pozatym igrzyska w tym gry zespołowe można spotkać(rzadko) na Arryada,SLO TV2,Tunesia 1 (chodzi o TTN - Télévision Tunisienne Nationale), Duna i Duna World,RTA ,Dubai Sports 3.

Wszystkie dostępne w Polsacie.Ja zrobiłem tak,że ustawiłem je sobie na koniec listy i tylko przewijam szukając czegoś ciekawego.

theo miał racje Brazylia kolejny raz nie tworzy zespołu.Męczarnie z Australia,a dziś WB.Taką paczką powinni ich zmiażdzyć,a tu mecze do ostatnich minut.Myślałem,że Nene coś da zespołowi, a tu dupa jak zawsze wszystko w ręcach genialnego Marcelinho i Barbosy.Dziś Splitter dał dużo w ataku z kolei Varejao i Nene nie istnieli.Nie wiem w czym problem..trenera czy ogólnie tych zawodników,że marnowane jest tam tyle potencjału.Rosja i Argentyna faworytami w walce o brąz.

edit:TVP Sport znowu leci w wała i daje ręczną zamiast zaplanowanego kosza.Oby Araby coś pokazały.

no bez jaj.. w planie kosz, a tu na razie ręczna, która leci też na NSPORT do huja pana.. Macie jakieś fta z basketem?

Co do Brazylii.. Czas rozstrzygnie mój zakład z Dirtym, ale na razie Brazylia prezentuje się tak jak właśnie sądziłem. Już trochę imprez dużych widziałem, dlatego nie brałem tego poglądu z kosmosu, no ale zobaczymy - może się ogarną dalej. Szans jednak w grupie z Hiszpanami i znakomitymi Rosjanami, którzy dla mnie są poważnym kandydatem do medalu (genialnie grają zespołowo, tylko Amerykanie mogą się liczyć pod tym względem) nie mają, więc trafią prawdopodobnie na zwycięzce dzisiejszego spotkania pomiędzy Francuzami i Argentyńczykami i bym był bardzo zdziwiony, gdyby którąś z tych ekip pokonali, ale Francuzi w sumie potrafią czasem odjebać trochę kaszanki.