Skocz do zawartości

Igrzyska olimpijskie 2012 NBA

Sebul

Rekomendowane odpowiedzi

niesamowite jak dlugo w drugiej kwarcie coach K trzymal Kevina Love na boisku

jeszcze do dzisiaj wydawało mi się że coach K. trenuje mniej więcej tak jak stary ai3 bądź moja lampka nocna, po świetnej decyzji trzymania Love w drugiej kwarcie tak długo na boisku awansował w moich oczach na poziom mojego wuefisty z podstawówki [ alkoholik ]

kolejny poziom do zdobycia: mój wuefista z LO [ też alkoholik, dodatkowo niespełniony filozof]

sprawdzale czy dziala ten link ktory tu wrzucalem z rtve ? dzisiaj np ogladalem tak siatkarzy naszych, jakos super, potem na brazylia - argentyna strasznie cielo, ale rozmawialem przez skype akurat... choc nie sadze zeby ten skype mial az taki wplyw

Batum lekki pojeb...

Lekki to lekko powiedziane. Powinni go zawiesić na pół roku za sam faul, bo widać, że robi to z premedytacją, a za ironizowanie po meczu powinien dostać kolejne pół.

Nie lubię Hiszpanów i flopowania, ale to co zrobił ten frendzel, to było gorsze niż te wszystkie flopy.

70 % pikenroli na amerykańskiej obronie kończy się dobrym layupem, faulem z bezradności

albo open shot na obwodzie. 30 % to straty własne atakujących, bo jakimś dziwnym trafem

czy to Litwa czy Kangurland w którymś momencie muszą się poczuć zbyt pewnie, porzucić

konsekwencję taktyczną i zacząć grać na pałę. mają do tego nędznych coachów, którym oczka

łzawią ze szczęścia, że ich chłopcy trzymają się tak blisko Chłopców Michelle O., ze prawie czują

zapach jej cipki. Skutek : kompletny brak reakcji na bezhołowie boiskowe i kiedy robi się +15

dla Michellinów, to się kończy mecz, trener macha ręką i ręcznikiem : dobra, pograjcie sobie

te ostatnie 10 minut jak chcecie, ja to mam w sumie w dupie.

z takim nastawieniem nikt z Amerykanami nie wygra, mimo że nawet przeciętny otoczak albo borsuk wie, co

grac, jak grać i po co grać, i nawet ma ku temu wystarczający wachlarz umiejętności.

Nawet jeśli wszyscy rzeczywiscie koxują to:

Dla tych, którzy lubią teorie spiskowe: czy Wade i Howard faktycznie nie mogli jechać na IO czy może znajdowali się akurat w fazie “przyśpieszonej regeneracji” urazów, których doznali w trakcie minionego sezonu? Wycofanie Blake’a Griffina? Przypadek?

lol

@matek

suplasyn

jasne, niebawem testy antydopingowe nie beda mialy racji bytu, nawet pewnie dozyjemy tego. genetyka za bardzo idzie do przodu, przecie niemozliwoscia jest, ze 16letnia chinka pociska na plywalni czasy rowne meskim tak poprostu.

ale to juz nie w temacie kosza ;]