Skocz do zawartości

Igrzyska olimpijskie 2012 NBA

Sebul

Rekomendowane odpowiedzi

Btw po meczu USA-Nigeria usłyszałem w tvp sport, że najlepszym graczem meczu był rookie Anthony Davis, który w ciągu zaledwie 14 minut zdobył 37 punktów ;)

Jak to usłyszałem mało nie spadłem z siedziska.

Też to słyszałem, było to w jakiś skrótach z dnia na tvp, ale dopiero na kolejny dzień, więc chyba już nie specjalnie fatygowali się żeby poprawić ten błąd.

I dlatego ja się poddałem. Jest w Europie kraj, w którym telewizja puszcza wszystkie ważniejsze wydarzenia sportowe w publicznej TV na 4 kanałach. Mianowicie Szwecja. Na www.svt.se online wszystko co się dzieje na olimpiadzie w HD ale podejrzewam, że z polskiego IP nie pójdzie. A przez kabel/antenę wybrane wydarzenia przy czym 24/7 w tym wszystkie mecze koszykówki.

Kupiłem sobie właśnie ichnią VIASAT i zaraz po powrocie z wakacji żegnam się z polską TV. Na Viasat wszystko po angielsku. sportu od groma. Do teego NBP po PL i dziękuję paniom i panom z Woronicza. Wiadomości sprawdzę na onecie.

Pozdrawiam,

W

No Sobczyński mówił to wczoraj, ale ja tam się dosłuchałem tego, że jest na olimpiadzie coś takiego jak "dzień z koszykówką", ale czy będą to transmitować to niebyłbym tego taki pewien...

Chociaż akurat wczoraj cały mecz z Argentyną na TVP Sport dało się obejrzeć, gorzej ze znoszeniem komentarza wspomnianego wcześniej Sobczyńskiego, który pierdolił tak, że słuchać się nie dało...

Wczorajszy mecz USA - Argentyna to była żenada w wykonaniu Sobczyńskiego jako komentatora oraz żenada sędziowania. Ewidentnie decyzje sędziów na niekorzyść Amerykanów. Nie chce mi się tego meczu jeszcze raz oglądać i analizować, ale jedna sytuacja zapadła mi w pamięci. Był to offens gwizdnięty bodajże Lebronowi w sytuacji, gdy obrońca stał do niego bokiem.....