Skocz do zawartości

Igrzyska olimpijskie 2012 NBA

Sebul

Rekomendowane odpowiedzi

Rosjanie mi zaimponowali.

AK zniknął, Shved grał słabo, momentami tragicznie.

Kaun który jechał chińczyków też słabo.

Khryapa trafia tylko na wprost kosza.

Ale jakoś się ogarnęli I dogonili w końcówce.

Jeśli to był ich najgorszy mecz w turnieju to ciekawe co zagrają dalej.

Rosjanie mi zaimponowali.

AK zniknął, Shved grał słabo, momentami tragicznie.

Kaun który jechał chińczyków też słabo.

Khryapa trafia tylko na wprost kosza.

Ale jakoś się ogarnęli I dogonili w końcówce.

Jeśli to był ich najgorszy mecz w turnieju to ciekawe co zagrają dalej.

Rosjanie bardzo sobie zlekceważyli ten mecz. Dobrze może zagrali z 1,5 kwarty. Spięli się na najważniejszy moment i wygrali, ale mnie trochę wkurwili, bo mi ujebali zakład.

Dla mnie to kandydaci poważni do srebra/brązu. Mozgov jak jechał Splittera :o

Nie powiedziałbym że sobie zlekceważyli ten mecz. Początek wyglądał slabo, ale potem się pozbierali, zwłaszcza AK.

Mówię o ataku, bo nie podejmuje się doglebnej analizy obrony bez oglądania powtorek, przewijania i ogólnie tracenia czasu.

Z sofy obrona wyglądała dobrze, trzymała ich w grze, szaleli dobrze dysponowani mali brazylijczycy, ale jakoś ani Splitter ani Nene nikogo regularnie nie jechali pod koszem.

AK był chyba pasywniejszy w obronie, bo ogólnie mu nie szło , i chyba ręce miał pełne w obronie przy swoim i nie mógł tak aktywnie pomagać.

Shved świetnie mijał ale był rozkojarzony, bez Shveda atak stał, świetnie zagrał wtedy Mozgov kilka razy na Spliterze, ale wszedł Nene i już nie było tam miejsca.

A potem była końcówka w wykonaniu Shveda, do której mogła nie dojść bo akcje wcześniej zrobił fatalna stratę.

Za dwa, asysta, faulowany przy rzucie (który powinien był trafić, wtedy byłoby 2 +1, facepalm), przestrzelone dwa osobowe ( double facepalm) po czym natychmiast w następnej akcji trójka na 72-72.

Jeszcze tylko podanie z boku do jakmutam, sprawdze i wyedytuje później który trafił fantastyczna trójkę i jeszcze w obronie bez faulu czy nawet sugestii faulu przeszkodził w rzucie rozpaczy Barbarosssy ;-)

za bardzo Sie pieniędzmi Shvedem ;-)

może nie zlekceważyli, ale nie wyszli skoncentrowani zbyt dobrze. Źle zaczęli, w 2 kwarcie spięli się i rozłożyli Canarinhos. W 3 długi okres utrzymywali przewagę, aż na koniec stracili, a 4 to w ogóle masakra co grali. Ile strat głupich. Znowu jednak spięli się na ostatnie 2 minuty i wygrali to. Gdyby grali na 100% i skoncentrowany maksymalnie cały mecz to byłby tu spokojny win +15. A ten od fantastycznej trójki to Vitaliy Fridzon.

ps. też was wkurwia Ponkrashov? Gościu podejmuje tak głupie decyzje na parkiecie, że głowa mała.. I to nie to, że tylko w tym meczu.

dzisiaj na sport tvp w jakims fleszu redaktor zachwycał sie nad zwyciestwem usa nad nigerami i zaznaczył, ze Anthony sie rozstrzelał, zdobył 37pkt w te 14 min, niby ok tyle,ze dodał Davis.

nawet nie potrafie sie odniesc do tych osiagniec mazdy, chyba widzialem inny mecz :]

na nsport poszli po rozum do głowy i rzna glupa - nie podają juz jaka konkurencja, tylko ze IO Londyn, dziękuje bardzo na chybił trafil trzeba nagrywać czy co?

teraz idzie francja Tunezja , nagrywa sie, mam nadzieje całe. idę szukac rozkładu gier i chyba cały dzień nagrań na wszelki wypadek ;-(

US Next Team mają jakąś straszne ciśnienie w tylnych rejonach, żeby wygrywać większą ilością

pts niż Dream Team. komentarzami wywołali porównania, a teraz

próbują sprostać swojej wizji pt :"moglibyśmy im dokopać" - lejąc Nigerów bez pamięci,

chociaz już w pewnym momencie mogli postawić na szołtime, zamiast z żyłą na zwieraczu

okładać dziko bejsbolem kalekę rozmiłowanego w kazaniach księdza Natanka.

inna rzecz, ze US Next mają chyba najłatwiejszych rywali jakich US teamy miały kiedykolwiek

w inter competition. liceum leje przedszkole.

najmocniej olimpijskie słońce przygrzewa Westbrookowi :] Bije każdy wsad jakby chciał własną

matkę ukarać za jakąs seksualną perwersję.

ewentualnie, próbuje zostać "international star ;]

przypomina mi to casus niejakiego Guerrero, boksera wag średnich.

facet wymyślił sobie, że wyzwie do walki samego Mayweathera [i weźmie wypłatę swojego życia].

Floyd, który jest jednocześnie swoim własnym promotorem, na to : jaki Guerrero ? kto to szkwa jest ? jakie on zapewni mi ppv ?

Guerrero wziął to przeczytał i żeby sobie trochę podbić publicyty i rozpoznawalność, pobiegł na jakiś

raut na którym rozdawano nagrody dla twórców telewizyjnych [Emmy, czy coś w tym guście].

mikroświatek bokserski obiegły fotografie, na którym Guerrero obejmuje poufale znane mordy z amerykańskich telewizji,

a te mordy mają na twarzy dokładnie to samo pytanie, co Floyd "kim k**** jest ten koleś ?".

Westbrook choćby się skichał pozostanie gwiazdą Oklahomy i okolicznych wiosek :]

Edytowane przez vasquez

KAPITALNY MECZ.

KAPITALNI ROSJANIE.

gdyby jeszcze potrafili cały mecz rozegrać na równym poziomie. Dziś fatalna 1 kwarta i część 4, a doskonała 2, 3 i ostatnie minuty.

Shved kolejny raz słabiutko i chyba już rozumiecie dlaczego twierdzę, że w NBA nie ma dla niego miejsca na pg. Gościu ma przeciętny ballhandling i podejmuje masę nieodpowiedzialnych decyzji. Na sg powinien dawać radę, najwyżej kilka minut poklepać na 1.

Dzisiaj o dziwo fantastycznie zagrał krytykowany przeze mnie dotychczas Ponkrashov. Pewny na dystansie, kilka niesamowitych passów pod kosz. Do tego doskonały Fridzon, który ma zajebistą rączkę i Khryapa, który się wstrzelił za 3. Naprawdę jaram się grą Sbornej. Jeżeli będą potrafili utrzymać dobrą grę przez całe mecze, to faworyt do srebra, który może napsuć krwi Amerykanom nawet.

Edytowane przez theo001

no mecz niesamowity okraszony spierd*loną koncówką miekkiej buły, radosc ma tym wieksza,ze postawilem stówke na sborną pomimo takiego sobie grania w p[oprzednim meczu z brudasami.

mialem pytac wlasnie o tego Shveda ale widze juz, ze to ten sam co ma grac w minny, bo calkiem c***owo sie gosciu prezentuje mimo tego liderowania w asystach, on serio da rade w nba?

srednio szlo ruskim, zeby nie powiedziec fatalnie w 1kwarcie, troche za bardzo na chama sie potem w koncowce napalali na te rzuty za 3 ale dali rade.

ten rudi hernandez to w koncu zostaje w nuggz czy nie bo p Łabędź powiedzial,ze bedzie gral a ja myslalem,ze on jednak znowu odchodzi :D

z ciekawosci, Horhe Garbehosa to juz zakonczyl gre czy tylko w reprezentacji nie pogrywa?

ten rudi hernandez to w koncu zostaje w nuggz czy nie bo p Łabędź powiedzial,ze bedzie gral a ja myslalem,ze on jednak znowu odchodzi :D

z ciekawosci, Horhe Garbehosa to juz zakonczyl gre czy tylko w reprezentacji nie pogrywa?

[h=2]JORGE GARBAJOSA - co Ty z nim wyskoczyłeś?[/h]gość został w 2008 roku wykupiony przez raptors i jest juz przeszłościa...nie wiem ostatnio grał w Chimki Moskwa ale obecnie cisza...a majac Gasoli i ibakę taki gracz juz jest zbedny i za słaby

Rudy na 3 lata podpisał z realem M więc łabądz pierdoli

Rudy podpisal kontrakt z Real M. podczas ostatniego lockoutu [ 3 czy 4 letni ], ktory miał go nadal obowiązywać automatycznie w przypadku nie podpisania tego lata z żadną drużyną NBA [Rudy podczas lockoutu na mocy tegoż właśnie kontraktu również grał w Realu ]

rudy wybrał powrót do europy, więc kontrakt z Realem automatycznie ponownie wszedł w życie

btw w Realu podczas lockoutu jeden mecz zagrał też ibaka, coś jak sheed w hawks : )

nie wiem ostatnio grał w Chimki Moskwa

nie, przedostatnio grał w Realu a ostatnio grał w Unicaja

przy okazji nie moge nie wspomniec o:

jakbym to ogladal na zywo to przede wszystkim martwilbym sie o stan zdrowia komentatora