Me Myself and I Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Batum zapytany dlaczego uderzył Navarro w końcówce spotkania: "I wanted to give him a good reason to flop," Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 proste haha. wiadomo hiszpanie aktorskie maja zachowania a Hernandes to tam udawał jakby niewiadomo co mu ten Turiaf zrobił przynajmniej la pompa nie aktorzył bólu. no i albicelestes czekaja na juesej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 niesamowite jak dlugo w drugiej kwarcie coach K trzymal Kevina Love na boisku jeszcze do dzisiaj wydawało mi się że coach K. trenuje mniej więcej tak jak stary ai3 bądź moja lampka nocna, po świetnej decyzji trzymania Love w drugiej kwarcie tak długo na boisku awansował w moich oczach na poziom mojego wuefisty z podstawówki [ alkoholik ] kolejny poziom do zdobycia: mój wuefista z LO [ też alkoholik, dodatkowo niespełniony filozof] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 jeszcze wystep Kobego na IO tez bym do czegos porownal, ale Kubbas i matek sa teraz modami wiec sobie odpuszcze:tongue: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 |Jakby istnieli inni wfiści ;d a ja czekam aż na eurosporcie dadzą znowu koniec meczu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 sprawdzale czy dziala ten link ktory tu wrzucalem z rtve ? dzisiaj np ogladalem tak siatkarzy naszych, jakos super, potem na brazylia - argentyna strasznie cielo, ale rozmawialem przez skype akurat... choc nie sadze zeby ten skype mial az taki wplyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 niezły showTime na koniec, Bryant chyba czyta nasze forum -- i to w trakcie meczu a alley Hardena faktycznie srogi Bronek TD, nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Batum lekki pojeb... Lekki to lekko powiedziane. Powinni go zawiesić na pół roku za sam faul, bo widać, że robi to z premedytacją, a za ironizowanie po meczu powinien dostać kolejne pół. Nie lubię Hiszpanów i flopowania, ale to co zrobił ten frendzel, to było gorsze niż te wszystkie flopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dobra, dobra... przyczepiłeś się, bo czarny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dziwie się, że Kahn chciał go podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 po tych fajnych 4ech trójkach z rzedu mogl sobie juz darowac ten piaty odpał z byle kąd aby rzucic chyba? no ale wtedy nie nazywałby sie jak się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 70 % pikenroli na amerykańskiej obronie kończy się dobrym layupem, faulem z bezradności albo open shot na obwodzie. 30 % to straty własne atakujących, bo jakimś dziwnym trafem czy to Litwa czy Kangurland w którymś momencie muszą się poczuć zbyt pewnie, porzucić konsekwencję taktyczną i zacząć grać na pałę. mają do tego nędznych coachów, którym oczka łzawią ze szczęścia, że ich chłopcy trzymają się tak blisko Chłopców Michelle O., ze prawie czują zapach jej cipki. Skutek : kompletny brak reakcji na bezhołowie boiskowe i kiedy robi się +15 dla Michellinów, to się kończy mecz, trener macha ręką i ręcznikiem : dobra, pograjcie sobie te ostatnie 10 minut jak chcecie, ja to mam w sumie w dupie. z takim nastawieniem nikt z Amerykanami nie wygra, mimo że nawet przeciętny otoczak albo borsuk wie, co grac, jak grać i po co grać, i nawet ma ku temu wystarczający wachlarz umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Czy mnie oczy nie mylą czy hamerykanie są słabi pod koszem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 http://www.gwiazdybasketu.pl/czy-lebron-james-zaliczylby-test-antydopingowy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 http://www.gwiazdybasketu.pl/czy-lebron-james-zaliczylby-test-antydopingowy/ Nawet jeśli wszyscy rzeczywiscie koxują to: Dla tych, którzy lubią teorie spiskowe: czy Wade i Howard faktycznie nie mogli jechać na IO czy może znajdowali się akurat w fazie “przyśpieszonej regeneracji” urazów, których doznali w trakcie minionego sezonu? Wycofanie Blake’a Griffina? Przypadek? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kto k**** prowadzi te żenujące strony? :[ Niech się Ci ludzie wezmą za pisanie przepisów kulinarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 bzdury.. nawet jesli w przeszlosci taki Malone czy Zo cos brali a napewno sie wpomagali ale to raczej jakas supla. no ale nawet jesli to nie trzeba byc poeraczem anaboli wiadrami zeby pewne rzeczy wiedziec hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 moim zdaniem biorą, większość. ale co z tego? ja nie mam z tym problemu co to jest jakaś supla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jakiś pływak na olimpiadzie sie burzyl, że nie ma nawet po co startować, bo gołym okiem widać kto się wspomaga. Także to problem wszystkich sportowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 @matek suplasyn jasne, niebawem testy antydopingowe nie beda mialy racji bytu, nawet pewnie dozyjemy tego. genetyka za bardzo idzie do przodu, przecie niemozliwoscia jest, ze 16letnia chinka pociska na plywalni czasy rowne meskim tak poprostu. ale to juz nie w temacie kosza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi