Xamel Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Myślałem że kulturalnie sobie ponagrywam i poogladam w wolnym czasie a tu widzę takieee buty. Nastawilem nagrywanie koszykówka męską brazylia australia. Wlaczam dziś: i proszę jest pieknie, brazylią australia, tylko zasady jakieś dziwne. Dwóch na dwóch, na piasku i przez siatkę ?? Meska koszykówka?? Zniesmaczony wylaczylem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 grubo... gruby to był komentarz, mi sie czasy karoliny szostak przypomniały kiedy do piłki odszedł znany wszystkim turek, kumpel iznoguda, iguodala( każdy kto słyszał jak komentator czytał jego nazwisko wie o co mi chodzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Iguadola. Dobry był tez tekst - "No zobaczymy kto zagra w finale z USA. Bo wiadomo, ze oni zagrają. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że się tam znajdą." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dali ostatnie 4 minuty na tvp 2 ;] bez łaski obejrzałem w necie z komentem BBC nomen omen tez smiesznym czasami jak chcieli wytłumaczyć głupie gwizdki sędziów ich ciagłe mieszanie sie w grę tym ze to jest Spaaaarta sorry Europa traktowanie TVP kibiców kosza to już legendarne...troche dali kajaka trochę zagla troche plażówki...sporty niszowe z jakimś tam zespołem z USA musi poczekać no chyba że sie ułozyli z enką która ma monopol? ktos wie czy na zywo leciało w ntv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Nie leciało. Najpierw dali Radwańską a później tez jakiś shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Na żadnym kanale nie było TVP2, TVP Sport, N-Sport, Eurosport. Tylko na Streamsport ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 To po ch... piszą że będzie i robią czlowiekom nadzieję, jak potem nie mają zamiaru puszczać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 wy narzekacie żę nie ma meczu amerykanów w koszykówkę. powiedzmy że tvp ma misję i da się to zrozumieć (acz nie to że zapowiadali i nie pokazali). ale to że teraz grają radwańskie a na tvp żółte machają wstążkami albo jakieś szermierki z dupy pokazują jest już żenadą maksymalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Nie żebym bronił TVP, ale... 1. Polki rozgrywały swój mecz na korcie (nr.16), na którym nie ma kamer, także tym razem nie trafiłeś z krytyką. 2. Temat o Igrzyskach ogólnie jest w dziale Inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jutro: TVP Sport Francja Argentyna 21.00 Eurosport USA Tunezja 23.15 Pozatym na Cyfrowym Polsacie polecam kanały Bahrain International i Saudi Sports1,Saudi Sports 2.Ogólnodostępne,a wczoraj w sumie obejrzałem na nich 5 meczy.Jutro też powinno być sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Rzuć numerami kanałów panie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 hej, ma ktos linka do usa - francja na serwisie typu youTube czy dailyMotion zebym nie musial sciagac calych plikow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 U mnie na Cyfrowym Polsacie to kanały 1797 Saudi Sports 1,1801 Saudi Sports 2,1866 Bahrain Int. W niedziele rano z pół godziny szukałem ,ale chyba było warto.Mimo wszystko zniose tych arabów byle nie męczyć się z szukaniem streamów. Pozatym igrzyska w tym gry zespołowe można spotkać(rzadko) na Arryada,SLO TV2,Tunesia 1 (chodzi o TTN - Télévision Tunisienne Nationale), Duna i Duna World,RTA ,Dubai Sports 3. Wszystkie dostępne w Polsacie.Ja zrobiłem tak,że ustawiłem je sobie na koniec listy i tylko przewijam szukając czegoś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 theo miał racje Brazylia kolejny raz nie tworzy zespołu.Męczarnie z Australia,a dziś WB.Taką paczką powinni ich zmiażdzyć,a tu mecze do ostatnich minut.Myślałem,że Nene coś da zespołowi, a tu dupa jak zawsze wszystko w ręcach genialnego Marcelinho i Barbosy.Dziś Splitter dał dużo w ataku z kolei Varejao i Nene nie istnieli.Nie wiem w czym problem..trenera czy ogólnie tych zawodników,że marnowane jest tam tyle potencjału.Rosja i Argentyna faworytami w walce o brąz. edit:TVP Sport znowu leci w wała i daje ręczną zamiast zaplanowanego kosza.Oby Araby coś pokazały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 no bez jaj.. w planie kosz, a tu na razie ręczna, która leci też na NSPORT do huja pana.. Macie jakieś fta z basketem? Co do Brazylii.. Czas rozstrzygnie mój zakład z Dirtym, ale na razie Brazylia prezentuje się tak jak właśnie sądziłem. Już trochę imprez dużych widziałem, dlatego nie brałem tego poglądu z kosmosu, no ale zobaczymy - może się ogarną dalej. Szans jednak w grupie z Hiszpanami i znakomitymi Rosjanami, którzy dla mnie są poważnym kandydatem do medalu (genialnie grają zespołowo, tylko Amerykanie mogą się liczyć pod tym względem) nie mają, więc trafią prawdopodobnie na zwycięzce dzisiejszego spotkania pomiędzy Francuzami i Argentyńczykami i bym był bardzo zdziwiony, gdyby którąś z tych ekip pokonali, ale Francuzi w sumie potrafią czasem odjebać trochę kaszanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 fajnie ze w HD, dzieki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deski Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 usa dzisiaj w eurosporcie ma byc. tak napisali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html tutaj macie kosza z możliwością oglądania częsci rozegranych już spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Tak jak wczoraj pisałem FTA Francja Argentyna na Bahrain International i Saudi Sports 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi