Skocz do zawarto艣ci

Igrzyska olimpijskie 2012 NBA

Sebul

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.london2012.com/basketball/schedule-and-results/day=29-july/index.html

Przyk艂adowo jeden z ciekawszych ich mecz贸w, u g贸ry klikaj膮c w poszczeg贸lne dni masz rozpisk臋 mecz贸w na dany dzie艅.

Zaj臋艂o mi to raptem 2 min - u偶ywaj google nast臋pnym razem, to chyba nie tw贸j 1 raz w internecie ...

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Hej mam pytanie, kiedy b臋dzie wiadomo gdzie i kiedy beda gra艂y dru偶yny na olimpiadzie w Londynie? Chcia艂bym pojechac na mecz USA ale nie wiem czy jest stworzony caly kalendarz rozgrywek.

w艂a艣ciwie nie wiem dlaczego pytanie kierowane do mnie, ale p贸ki co nie mam wiedzy na ten temat

Odno艣nik do komentarza

http://www.usabasketball.com/mens/national/12_mnt_results.html

sa juz do kupienia bileciki np na sparingi USA z Argentyna i Hiszpania w Barcelonie

i teraz mam oferte dla kogos

mianowicie nie ma mnie w Barcelonie 22 07 i nie moglbym pojsc na mecz

ale poza tym to raczej jestem

niestety bilety mozna kupowac tylko na oba mecze lacznie

pytanie czy chcialby ktos na pol ze mna kupic, ja ide na Hiszpania USA we wtoreczek a Ty, mily uzytkowniku, i ktos jeszcze [ bede kupowal bilety dla dwoch osob] pojdzie sobie na meczyk Argentyna USA w niedziele

ten system sprzedazy biletow, jak klikniecie na link, jest troche pojebany, ale po paru minutach mozna dojsc co i jak --- nie nalezy klikac na trybuny ogolnie rzecz biorac, tylko na trybunach sprawdzic ktory sektor jest gdzie,a potem klikac na wybrane sektory w ich wykazie na dole strony i tam wybierac sobie bileciki [przycisk 'comprar']

ja bym bral chyba sektor 304, czyli 80 euro za osobe za 2 mecze, czyli 40 euro za mecz za osobe

czyli za dwa bilety USA Argentyna by to bylo 80 euro

aha, dojda jeszcze jakies drobniaki, bo jak sie kupuje bilet to sa tu jakies koszty manipulacyjne ---wychodza 8 euro za calosc, czyli do podzialu na 2 to 4 euro, czyli razem 84 euro

jakby ktos byl POWAZNIE zainteresowany, to prosze pisac, najlepiej tutaj w watku, ew jak juz bedziemy cos powazniej ustalac to pisac PM

Odno艣nik do komentarza

takie glupie pytanie zadam - rw30 ten bilet trzeba tylko sobie samemu wydrukowac? normalnie sobie pojad臋 do Barcelony na te mecze z wydrukowanym biletem ?

nie wiem bo nie kupilem jeszcze tego biletu ale znajac hiszpanskie systemy sprzedazy biletow na rozne imprezy to tak jak mowisz

Odno艣nik do komentarza

a tak do Olimpiady to mo偶e nie ka偶dy doczyta艂, 偶e z okiem Tonego Parkera nie jest a偶 tak dobrze po trafieniu butelk膮 w klubie nowojorskim.

Trwaj膮 konsultacje w San Antonio i lekarz klubowy ma mie膰 decyduj膮ce zdanie czy dopu艣ci膰 do udzia艂u TP.

nienajlepsze info dla tr贸jkolorowych kt贸rzy chcieli powalczy膰 o medal.

Odno艣nik do komentarza

Ja ju偶 kupi艂em bilety.

S膮 w systemie Print at home, chocia偶 jeszcze (chyba z uwagi na nie do ko艅ca znane godziny mecz贸w) nie da si臋 drukowa膰.

Przynajmniej tak mi odpisali z tego entradas.com.

Bilety kupi艂em za koszem Fondo Sur 2 w 7 rz臋dzie, jak patrzy艂em na mecze Barcy z Lakersami to wydaje si臋, 偶e bli偶szego kontaktu z gwiazdami NBA za tak膮 cen臋 nie da si臋 mie膰.

Odno艣nik do komentarza

Ja ju偶 kupi艂em bilety.

S膮 w systemie Print at home, chocia偶 jeszcze (chyba z uwagi na nie do ko艅ca znane godziny mecz贸w) nie da si臋 drukowa膰.

Przynajmniej tak mi odpisali z tego entradas.com.

Bilety kupi艂em za koszem Fondo Sur 2 w 7 rz臋dzie, jak patrzy艂em na mecze Barcy z Lakersami to wydaje si臋, 偶e bli偶szego kontaktu z gwiazdami NBA za tak膮 cen臋 nie da si臋 mie膰.

Hmm... Mi takiego czegos nie napisali, dlatego wydrukowalem juz te bilety.
Odno艣nik do komentarza

Hmm... Mi takiego czegos nie napisali, dlatego wydrukowalem juz te bilety.

A dosta艂e艣 po rezerwacji maila z potwierdzeniem?

Na pewno wydrukowa艂e艣 biilety czy mo偶e tylko dow贸d zakupu, tak膮 ma艂膮 fiszk臋 pod tytu艂em "Comprobante de Operaci贸n Localizador: ............ "

Mnie odpisali - cytat "Collecting tickets is not activated yet. You will receive an email with all the information. A greeting."

Odno艣nik do komentarza

A dosta艂e艣 po rezerwacji maila z potwierdzeniem?

Na pewno wydrukowa艂e艣 biilety czy mo偶e tylko dow贸d zakupu, tak膮 ma艂膮 fiszk臋 pod tytu艂em "Comprobante de Operaci贸n Localizador: ............ "

Mnie odpisali - cytat "Collecting tickets is not activated yet. You will receive an email with all the information. A greeting."

M贸j b艂膮d, po prostu nie skojarzy艂em tego znaczka drukarki, 偶e to generator bilet贸w.

Te偶 ju偶 wydrukowa艂em...

Bananowy joe jakie masz miejsca?

Wybierasz si臋 mo偶e na jakie艣 treningi? Amerykanie maj膮 w Barcelonie codziennie poza dniami meczowymi trenowa膰, tylko na razie nie wiadomo gdzie i czy da si臋 wej艣膰.

Odno艣nik do komentarza

Bananowy joe jakie masz miejsca?

Wybierasz si臋 mo偶e na jakie艣 treningi? Amerykanie maj膮 w Barcelonie codziennie poza dniami meczowymi trenowa膰, tylko na razie nie wiadomo gdzie i czy da si臋 wej艣膰.

Siedz臋 w sektorze 117, a Ty?

Nie wiem, jak da rade, to p贸jd臋 na jaki艣 trening...

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.