Sebul Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Hej mam pytanie, kiedy będzie wiadomo gdzie i kiedy beda grały drużyny na olimpiadzie w Londynie? Chciałbym pojechac na mecz USA ale nie wiem czy jest stworzony caly kalendarz rozgrywek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 http://www.london2012.com/basketball/schedule-and-results/day=29-july/index.html Przykładowo jeden z ciekawszych ich meczów, u góry klikając w poszczególne dni masz rozpiskę meczów na dany dzień. Zajęło mi to raptem 2 min - używaj google następnym razem, to chyba nie twój 1 raz w internecie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Hej mam pytanie, kiedy będzie wiadomo gdzie i kiedy beda grały drużyny na olimpiadzie w Londynie? Chciałbym pojechac na mecz USA ale nie wiem czy jest stworzony caly kalendarz rozgrywek. właściwie nie wiem dlaczego pytanie kierowane do mnie, ale póki co nie mam wiedzy na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Sam chciałem polecieć do Londynu, ale biletów dawno nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 właściwie nie wiem dlaczego pytanie kierowane do mnie, ale póki co nie mam wiedzy na ten temat[video=youtube;bcYppAs6ZdI]http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=bcYppAs6ZdI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 http://www.usabasketball.com/mens/national/12_mnt_results.html sa juz do kupienia bileciki np na sparingi USA z Argentyna i Hiszpania w Barcelonie i teraz mam oferte dla kogos mianowicie nie ma mnie w Barcelonie 22 07 i nie moglbym pojsc na mecz ale poza tym to raczej jestem niestety bilety mozna kupowac tylko na oba mecze lacznie pytanie czy chcialby ktos na pol ze mna kupic, ja ide na Hiszpania USA we wtoreczek a Ty, mily uzytkowniku, i ktos jeszcze [ bede kupowal bilety dla dwoch osob] pojdzie sobie na meczyk Argentyna USA w niedziele ten system sprzedazy biletow, jak klikniecie na link, jest troche pojebany, ale po paru minutach mozna dojsc co i jak --- nie nalezy klikac na trybuny ogolnie rzecz biorac, tylko na trybunach sprawdzic ktory sektor jest gdzie,a potem klikac na wybrane sektory w ich wykazie na dole strony i tam wybierac sobie bileciki [przycisk 'comprar'] ja bym bral chyba sektor 304, czyli 80 euro za osobe za 2 mecze, czyli 40 euro za mecz za osobe czyli za dwa bilety USA Argentyna by to bylo 80 euro aha, dojda jeszcze jakies drobniaki, bo jak sie kupuje bilet to sa tu jakies koszty manipulacyjne ---wychodza 8 euro za calosc, czyli do podzialu na 2 to 4 euro, czyli razem 84 euro jakby ktos byl POWAZNIE zainteresowany, to prosze pisac, najlepiej tutaj w watku, ew jak juz bedziemy cos powazniej ustalac to pisac PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 kutas pisalem przecie na fb jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 umawianie sie z Toba to wiesz, troche LOL ale dam Ci jeszcze jedna szanse odezwij sie kiedys na FB to sie ustawimy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Bilet jeszcze wolny? Chetnie lykne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 zglosil sie koles ode mnie z roboty, ja sie jeszcze troche czaje z kupnem bo czekam az lepsze sektory wejda do sprzedazy w razie emergency dam znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 takie glupie pytanie zadam - rw30 ten bilet trzeba tylko sobie samemu wydrukowac? normalnie sobie pojadę do Barcelony na te mecze z wydrukowanym biletem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 takie glupie pytanie zadam - rw30 ten bilet trzeba tylko sobie samemu wydrukowac? normalnie sobie pojadę do Barcelony na te mecze z wydrukowanym biletem ? nie wiem bo nie kupilem jeszcze tego biletu ale znajac hiszpanskie systemy sprzedazy biletow na rozne imprezy to tak jak mowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 a tak do Olimpiady to może nie każdy doczytał, że z okiem Tonego Parkera nie jest aż tak dobrze po trafieniu butelką w klubie nowojorskim. Trwają konsultacje w San Antonio i lekarz klubowy ma mieć decydujące zdanie czy dopuścić do udziału TP. nienajlepsze info dla trójkolorowych którzy chcieli powalczyć o medal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg0 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Ja już kupiłem bilety. Są w systemie Print at home, chociaż jeszcze (chyba z uwagi na nie do końca znane godziny meczów) nie da się drukować. Przynajmniej tak mi odpisali z tego entradas.com. Bilety kupiłem za koszem Fondo Sur 2 w 7 rzędzie, jak patrzyłem na mecze Barcy z Lakersami to wydaje się, że bliższego kontaktu z gwiazdami NBA za taką cenę nie da się mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ja już kupiłem bilety. Są w systemie Print at home, chociaż jeszcze (chyba z uwagi na nie do końca znane godziny meczów) nie da się drukować. Przynajmniej tak mi odpisali z tego entradas.com. Bilety kupiłem za koszem Fondo Sur 2 w 7 rzędzie, jak patrzyłem na mecze Barcy z Lakersami to wydaje się, że bliższego kontaktu z gwiazdami NBA za taką cenę nie da się mieć. Hmm... Mi takiego czegos nie napisali, dlatego wydrukowalem juz te bilety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg0 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Hmm... Mi takiego czegos nie napisali, dlatego wydrukowalem juz te bilety. A dostałeś po rezerwacji maila z potwierdzeniem? Na pewno wydrukowałeś biilety czy może tylko dowód zakupu, taką małą fiszkę pod tytułem "Comprobante de Operación Localizador: ............ " Mnie odpisali - cytat "Collecting tickets is not activated yet. You will receive an email with all the information. A greeting." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg0 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 A dostałeś po rezerwacji maila z potwierdzeniem? Na pewno wydrukowałeś biilety czy może tylko dowód zakupu, taką małą fiszkę pod tytułem "Comprobante de Operación Localizador: ............ " Mnie odpisali - cytat "Collecting tickets is not activated yet. You will receive an email with all the information. A greeting." Mój błąd, po prostu nie skojarzyłem tego znaczka drukarki, że to generator biletów. Też już wydrukowałem... Bananowy joe jakie masz miejsca? Wybierasz się może na jakieś treningi? Amerykanie mają w Barcelonie codziennie poza dniami meczowymi trenować, tylko na razie nie wiadomo gdzie i czy da się wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bananowy joe jakie masz miejsca? Wybierasz się może na jakieś treningi? Amerykanie mają w Barcelonie codziennie poza dniami meczowymi trenować, tylko na razie nie wiadomo gdzie i czy da się wejść. Siedzę w sektorze 117, a Ty? Nie wiem, jak da rade, to pójdę na jakiś trening... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg0 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Pisałem, że za koszem Fondo Sur 2 w 7 rzędzie. Nie mogę podejrzeć gdzie ten Twój 117 sektor bo nic nie pokazuje strona, czy bilety się już skończyły czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRESHMAN Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 http://londyn2012.przegladsportowy.pl/Igrzyska-olimpijskie-Koszykarze-USA-na-igrzyskach-bez-Dwyanea-Wadea,artykul,141297,1,1014.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi