Skocz do zawartości

Igrzyska olimpijskie 2012 NBA

Sebul

Rekomendowane odpowiedzi

Hej mam pytanie, kiedy będzie wiadomo gdzie i kiedy beda grały drużyny na olimpiadzie w Londynie? Chciałbym pojechac na mecz USA ale nie wiem czy jest stworzony caly kalendarz rozgrywek.

właściwie nie wiem dlaczego pytanie kierowane do mnie, ale póki co nie mam wiedzy na ten temat

http://www.usabasketball.com/mens/national/12_mnt_results.html

sa juz do kupienia bileciki np na sparingi USA z Argentyna i Hiszpania w Barcelonie

i teraz mam oferte dla kogos

mianowicie nie ma mnie w Barcelonie 22 07 i nie moglbym pojsc na mecz

ale poza tym to raczej jestem

niestety bilety mozna kupowac tylko na oba mecze lacznie

pytanie czy chcialby ktos na pol ze mna kupic, ja ide na Hiszpania USA we wtoreczek a Ty, mily uzytkowniku, i ktos jeszcze [ bede kupowal bilety dla dwoch osob] pojdzie sobie na meczyk Argentyna USA w niedziele

ten system sprzedazy biletow, jak klikniecie na link, jest troche pojebany, ale po paru minutach mozna dojsc co i jak --- nie nalezy klikac na trybuny ogolnie rzecz biorac, tylko na trybunach sprawdzic ktory sektor jest gdzie,a potem klikac na wybrane sektory w ich wykazie na dole strony i tam wybierac sobie bileciki [przycisk 'comprar']

ja bym bral chyba sektor 304, czyli 80 euro za osobe za 2 mecze, czyli 40 euro za mecz za osobe

czyli za dwa bilety USA Argentyna by to bylo 80 euro

aha, dojda jeszcze jakies drobniaki, bo jak sie kupuje bilet to sa tu jakies koszty manipulacyjne ---wychodza 8 euro za calosc, czyli do podzialu na 2 to 4 euro, czyli razem 84 euro

jakby ktos byl POWAZNIE zainteresowany, to prosze pisac, najlepiej tutaj w watku, ew jak juz bedziemy cos powazniej ustalac to pisac PM

takie glupie pytanie zadam - rw30 ten bilet trzeba tylko sobie samemu wydrukowac? normalnie sobie pojadę do Barcelony na te mecze z wydrukowanym biletem ?

nie wiem bo nie kupilem jeszcze tego biletu ale znajac hiszpanskie systemy sprzedazy biletow na rozne imprezy to tak jak mowisz

a tak do Olimpiady to może nie każdy doczytał, że z okiem Tonego Parkera nie jest aż tak dobrze po trafieniu butelką w klubie nowojorskim.

Trwają konsultacje w San Antonio i lekarz klubowy ma mieć decydujące zdanie czy dopuścić do udziału TP.

nienajlepsze info dla trójkolorowych którzy chcieli powalczyć o medal.

Ja już kupiłem bilety.

Są w systemie Print at home, chociaż jeszcze (chyba z uwagi na nie do końca znane godziny meczów) nie da się drukować.

Przynajmniej tak mi odpisali z tego entradas.com.

Bilety kupiłem za koszem Fondo Sur 2 w 7 rzędzie, jak patrzyłem na mecze Barcy z Lakersami to wydaje się, że bliższego kontaktu z gwiazdami NBA za taką cenę nie da się mieć.

Ja już kupiłem bilety.

Są w systemie Print at home, chociaż jeszcze (chyba z uwagi na nie do końca znane godziny meczów) nie da się drukować.

Przynajmniej tak mi odpisali z tego entradas.com.

Bilety kupiłem za koszem Fondo Sur 2 w 7 rzędzie, jak patrzyłem na mecze Barcy z Lakersami to wydaje się, że bliższego kontaktu z gwiazdami NBA za taką cenę nie da się mieć.

Hmm... Mi takiego czegos nie napisali, dlatego wydrukowalem juz te bilety.

Hmm... Mi takiego czegos nie napisali, dlatego wydrukowalem juz te bilety.

A dostałeś po rezerwacji maila z potwierdzeniem?

Na pewno wydrukowałeś biilety czy może tylko dowód zakupu, taką małą fiszkę pod tytułem "Comprobante de Operación Localizador: ............ "

Mnie odpisali - cytat "Collecting tickets is not activated yet. You will receive an email with all the information. A greeting."

A dostałeś po rezerwacji maila z potwierdzeniem?

Na pewno wydrukowałeś biilety czy może tylko dowód zakupu, taką małą fiszkę pod tytułem "Comprobante de Operación Localizador: ............ "

Mnie odpisali - cytat "Collecting tickets is not activated yet. You will receive an email with all the information. A greeting."

Mój błąd, po prostu nie skojarzyłem tego znaczka drukarki, że to generator biletów.

Też już wydrukowałem...

Bananowy joe jakie masz miejsca?

Wybierasz się może na jakieś treningi? Amerykanie mają w Barcelonie codziennie poza dniami meczowymi trenować, tylko na razie nie wiadomo gdzie i czy da się wejść.