Kraso Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wstawałem rano i śmigałem kilkanaście minut na rowerku, delikatnie, a potem popołudniu na rehab i tam do oporu. Dlatego nie miałem siły na intensywne ćwiczenia w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Po jakim czasie na rowerku? Chyba nie po tygodniu ;d Na stacjonarnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Po 2 tygodniach już spokojnie, na stacjonarnym, maksymalnie wysoko siedzenie i delikatna jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dzisiaj byłem na zdjęciu szwów, lekarz mówi ze wakacje już sobie pogram bo wszystko elegancko przebiega, za 1.5 miesiąca pływanie i bieganie. Trochę się zebrało wody w kolanie bo dużo chodziłem ostatnio ale nie trzeba ściągać ;d 7maja zaczynam rehab, 2 tygodnie od nfz się należą więc elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jak się postarasz to możesz dostać więcej rehabilitacji od NFZ. Ja zaliczyłem 4 turnusy po 2 tygodnie, za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ja dostalem w sumie 4 tyg w Płocku na oddziale dziennym, a dodatkowo lekarz zalatwil mi 6tyg pobytu w szpitalu rehab w Kruku, na Kruka czekalem w sumie 5tyg, ale warto!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jak się postarasz to możesz dostać więcej rehabilitacji od NFZ. Ja zaliczyłem 4 turnusy po 2 tygodnie, za darmo.O, jak to zrobiłeś?;d ja dostalem w sumie 4 tyg w Płocku na oddziale dziennym, a dodatkowo lekarz zalatwil mi 6tyg pobytu w szpitalu rehab w Kruku, na Kruka czekalem w sumie 5tyg, ale warto!!!Na NFZ? Dobry lekarz jakiś, albo nie masz u siebie oddziału rehabilitacyjnego żeby samemu z domu chodzi na rehab? Trochę c***owo tyle w szpitalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 O, jak to zrobiłeś?;d 3 turnusy dostałem od lekarza z oddziału rehabilitacji, w sumie ten 3 trochę wymusiłem. Czwarty załatwiłem u lekarz rodzinnej, bez najmniejszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 To Ci z rehabilitacji mogą wypisywać? Mi wypisuję ten co mnie operował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 rehaby na dziennym oddziale wypisywal mi lekarz, który mnie operował a te 6tyg w Kruku dostałem od p.ordynator tamtejszego szpitala, która przyjmuje na NFZ w przychodni w Płocku i wszystko za free (a za pobyt mi nawet pzu zapłaci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 k**** wszyscy mają ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 3 tygodnie po operacji, 4 dni rehabilitacji ćwiczeń krio i lasera, pełny wyprost, zgięcie około 115 stopni, dobrze? btw słyszałem, że dzisiaj kolo po ACL MCL walczył w KSW wyjebali mu w kolano i odnowiło się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 kubbas bardo dobrze rozumiem ze miales tylko acl, bez ląkotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Tak samo acl wszystko całe Też czujecie rozciąganie pod spodem kolana przy zginaniu? ehabilitanci mówią, że to normalne, to podobno więzadło tylne rozciąga się też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ja tez czuje podobnie wiec sie nie przejmuj u mnie rehab przebiega dluzej przez te pierd*lone ląkotki, bo wiązadło podobno jest juz bardzo dobrze zaabsorbowane przez organizm, niestety szwy na łąkotce bocznej sie jeszcze wchłaniają i przez to muszę odpuszczac i oszczędzać sie na cwiczeniach, nie mogę choćby truchtać choc juz 11tyg po operacji do tego wczoraj za duzo sobie pozwolilem i dzis mnie kluje właśnie w okolicach łąkotki bocznej :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No lipa, że nie masz samego więzadła rozjebanego, ale co Ci mówia na rehabie? Jak ty wgl tak zmasakrowałeś to kolano? Ja to grałem z rozje***ym więzadłem, 2 razy mnie bolało kolano i miałem spuchniętę to później podczas operacji tylko się pytałem lekarzy czy wszystko w środku całe, na szczęście tak, niedługo już będę mógł na rowerze jeździć i biegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Po jakim czasie znikła Wam opuchlizna? Miesiąc po operacji minie mi za 2 dni, chodze już normalnie bez stabilizatora, na długie dystansy zakładam, zgięcie około 120, wyprost pełen, ogólnie wszystko do przodu powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Odczuwacie ból przy podnoszeniu wyprostowanej nogi gdzieś w okolicach blizny tej długiej? I rano po wstaniu z łóżka? k**** znowu się martwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Wyluzuj, każdy ma inny organizm i przechodził to trochę inaczej. Jak chodzisz normalnie to znaczy że jest wszystko OK. Nie ma co się na zapas martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi