Kubbas Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 To jedziem, ja na dzisiaj Dałem tennisa, Andujar - Del Bonis kolega polecił Andujara, wszedł 1.45 Dalej już Indiana KZ 2.10, Boston 1 kwarta wygrana, Lakers 1 kwarta wygrana Jakaś tam szansa jest, za 6 dałem 62 do wyjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Powiedzcie mi jaka stronka jest najlepsza (chyba, że chodzicie do STS-ów czy coś w tym stylu?). Nigdy się w to nie bawiłem, a skoro tyle czasu ślęczę przed TV/kompem oglądając te bzdury to może i parę grosza się zarobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 bwin.com jeżeli chodzi o obstawianie online, ja to chodzę do buka bo mam blisko i nie muszę się pi*****ić w wypłacanie wpłacanie itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 gsw la 2 1.40 sac sas 2 1.20 bos orl 1 1.30 njn nyk 2 1.20 cle 76ers 2 1.25 pho okc 2 1.60 por uta 2 1.55 mem nol 1 1.15 i na dokładkę chealsea barca 02 1.13 niech wejdzie. amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Bezmózg jr smith i carmelo wjebali mi kupon Dzisiaj za 15, 112 do wyjęcia: llodra/zimonijc marrero verdasco - 1 yani-soeda-2 GSW-lal-2 ptb-jazz-2 1 kwarta milwakie z waszingtonem i memphis z orleanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja od kiedy zgarnąłem 640zł z 4, przestałem grać na bwin.com. Robili spore problemy z wypłaceniem kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jak Jazz wyglądają wpadną dzisiaj? o plejofy się chyba biją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ma ktoś linka do jakiegoś online buka w którym dostanę bonus za pierwszą wpłatę? bo mam stare konto na bwin, ale nie ma tam teraz żadnych bonusów:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 utah się bije a portland już nie. c*** z tymi meczami ,chealsea wygrywa z barcą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 weszło 8 meczów z nba ale barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,nienawidzę ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ma ktoś linka do jakiegoś online buka w którym dostanę bonus za pierwszą wpłatę? bo mam stare konto na bwin, ale nie ma tam teraz żadnych bonusów:( bet365.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 mi jebany 1 mecz z tenisa nie wszedl i poszlo sie jebac 120 zl wiec sie nie przemuj koelner ;] dzisiaj 1 mecz juz z tenisa wlazl, drugi trwa reynolds prowadzi detroit i houston do tego i 47 do wyjecia za 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 jus gimme a break.. Puszczanie taśm to nie jest sposób na buka. Chcesz coś zarobić ? stawiasz sporą stawkę na singla ew. dubla i tniesz powoli, do skórki. ja osobiście polecam bet-at-home. nigdy sie nie zawiodłem, natychmiastowa wpłata, wypłata na drugi dzien rano. pozdro dla "graczy" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 znowu jeden mecz nyk z cavs ;] eeeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 to co Barcelonka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jak dla mnie to jedzie dalej dorzuciłem też Real i puściłem za stówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 NBA to już nie ma co stawiać kursy do pizdy, mecze nie ważne jeden odpuszcza drugi nie, w PO też zawsze jest lipa jeżeli chodzi o obstawianie przez kursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 postawiłem na houston bo podbiło mi kupon a tu lbj wszedł i sam ich rozjebał. w tym roku na nba jest tak w plecy ,że aż jestem załamany ,plk mnie ratuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynn Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Utah-Phoenix 1.50 2.65 (+4,5) Mecz o wszystko dla obu ekip.Jazz dwa dni wolnego po niespodziewanych mękach u siebie z Magic i Suns również po dwóch dniach wolnego po porażce z Denver.Jakie typy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 jak dla mnie to jedzie dalej dorzuciłem też Real i puściłem za stówkę niewykorzystany karny i stówa do piachu.... damm nawet na real nie musisz czekać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi