Skocz do zawartości

Pytania

Szycha

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł tematu prosty i mówi wszystko, jakoś nie miałem pomysłu na inny. Jak chcecie to można zmienić. Sądzę że taki temat jest potrzebny. Gwoli ścisłości, można zadawać tu pytania które nie pasują do innych tematów lub z jakiś innych przyczyn.

Co dokładnie zrobił Ridnour bodajże na Wallacie, w tym jego wejściu pod kosz gdzie Gerald się wywrócił. Czy on tak nim zakręcił że GW zaplątał się o własne nogi czy on go tam jednak popchnął. Podejrzewam że jednak to drugie bo Ridnour nie kojarzy mi się jako koleś od wkręcania w parkiet.

Edytowane przez Szycha

temat lipny i nie potrzebny wg mnie. Nie możesz spytać o tą akcję w temacie poświęconym Wilkom? Czy tam tylko można zdania oznajmiające pisać, a tu trzeba pytające? W takim razie brakuje jeszcze tematu dla wykrzyknień..

Sorry za ostry ton wypowiedzi, ale nie widzę sensu głębszego tego topicu.

co do tematu no to rzeczywiście akurat to pytanie mogło być w temacie o Wilkach (chociaż nie które nazwy tematów są tak z dupy że czasami cięzko się połapać o czym mowa)

ale są pytania które nie wiadomo gdzie zadać - teraz żadnego sobie nie przypomnę ale mniej więcej wiecie o co chodzi

Edit: by Admin (Borys)

Edytowane przez Borys

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.