Maksymo Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ja tam na to zbieganie nie narzekałem, często kończyło się trójką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behindtheback Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 1. Już tak nie uciekają przy kontrze do boków z automatu. 2. Mnie nigdy nie prosiło nic o podanie wieku, przed i po patchu. 3. Wersja legalna od tej drugiej nie różni się niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 png1604 prosze o wyslanie (jest w folderze z gra) tego pliku jesli to nie problem m.kikolski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 mam problem. sciagnalem, wypakowalem, jak ma instalowac pisze ze nie moze znalezc programu, no ok, bo mam to na drugim dysku, wiec recznie przenosze wypakowane pliki do katalogu z nba2k wlaczam gre i nie ma zadnej zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jaką masz wersję? Reloaded? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 aha, no to zamioeniłem cracka i chyba to jest to, bo musialem np wybrac swoja sylwetke, wpisac dane i teraz wglownym menu mam w lewym dolnym rogu swoj nick. to to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 myslicie ze to wina cracka ze za kazdym razem mnie pyta o wiek, jakbym pierwszy raz uruchamial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 myslicie ze to wina cracka ze za kazdym razem mnie pyta o wiek, jakbym pierwszy raz uruchamial? Tak, ja mam tak samo. Mycek, u mnie tego nicka nie ma (chyba dlatego, że na 2K nie mam konta), ale jak pyta Cię o wiek na samym początku to jest OK. Ewentualnie możesz jeszcze edytować jakiegoś gracza i sprawdzić czy jest paczka dunków o nazwie Pippen. Jeśli tak, to znaczy, że patch zaskoczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Tak, ja mam tak samo.robiles cos z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 robiles cos z tym? Nie, gram bardzo rzadko, online w ogóle, a te 10 sekund przy wpisywaniu byle jakiej daty nie zbawi mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 mnie też pyta, wpisuje 1-1-2012, znaczy gałka w dół, pokazuje że min 13 lat i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 OJP! co robicie zeby wam nie wywalalo z gry po pierwszej kwarcie? jakis crack czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behindtheback Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To, że wyskakuje ta data , oznacza, że nie macie potwierdzonego konta w NBA 2k12, link potwierdzający przychodzi na maila, czasem w folder spam. Jeżeli to nie działa to tu jest opis, mozliwe, że trzeba potwierdzić konto przez stronę nba2k.com : https://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=314377 Jest jedno wolne miejsce z 30 teamów w lidze online SlamDunk, więc jeżeli ktoś ma ochotę grać i zdążyć na draft to należy zaznajomić się w tych tematach : http://slamdunk.com.pl/forum/index.php?topic=1531.0 http://slamdunk.com.pl/forum/index.php?topic=2087.0 Są tam wszystkie potrzebne informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 OJP! co robicie zeby wam nie wywalalo z gry po pierwszej kwarcie? jakis crack czy cos? Mi pomogło ustawienie w Menedżerze zadań priorytetu zadania na wysoki (nba2k12.exe). Ale z tego co czytałem na forach, nie wszystkim to chodzi. Aha, mam Windę 7 64-bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 sprobuje pozniej zagrac mecz po tej zmianie. teraz tylko zmienilem ale jak uruchomilem kolejny raz to musze jeszcze raz ustawiac... ustawiasz ten priorytet przy kazdym uruchomieniu gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 UP Przy każdym uruchomieniu gry trzeba to ustawiać bo domyślnie zawsze będzie ustawiony priorytet "normalny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 pizdowato, a nie da sie tego domyslnego gdzies zmienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi