pawbarca Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam jestem nowym uzytkownikiem tego forum, wiec prosze o wyrozumialosc Obecnie mam dostep do wszystkich meczow nba w HD lub SD, jestem w stanie uploadowac je jedynie na chomikuj.pl, wiec jezeli jest ktos kto chcialby sciagac takie mecze to wystrczy wiadomosc e-mail na stressm25@gmail.com i w przeciagu kilku godzin bedzie dostpny na moim chomiku Jezeli znalezliby sie chetni to najlepiej zgloscic taka prosbe dzien przed meczem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 nominacja w kategorii dobroczyńca roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Niby tak, ale te mecze pewnie trochę "ważą", a z tego co wiem to, żeby tak sobie beztrosko ściągać większe pliki z chomikuj trzeba zapłacić..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Na chomikuj jest bardzo spoko, 10 zeta na miecha i masz sporo transferu. Wychodzi podobnie jak premium na jakiegoś hosta na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi