Maksymo Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Na wzór podobnego tematu z jedenastki postanowiłem założyć taki sam, tyle że dotyczący najnowszej części, w którą pewnie gra więcej osób Nie dopisywałem się do tematu głównego, żeby nie robić bałaganu - w innym temacie 2k12 rozmawia się raczej o problemach z grą. To może zacznę od siebie. Zacząłem sezon Bostonem. Pierwsze co zrobiłem to trade z Suns, oddałem JO + pick z draftu 2013 za Gortata. Następnie, po kilku meczach zrobiłem trade Brandon Bass za Pekovica, jako zmiennika dla MG. Pozmieniałem też trochę rotację, dzięki czemu rookies grają jako zmiennicy dla KG i Allena: PG: Rondo (Bradley) SG: Allen (Moore) SF: Pierce (Pietrus) PF: KG (JJJ) C: Gortat (Pekovic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaT Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Ja jeszcze rano zdobywałem mistrza Suns w 2k9, a 2k12 dopiero dziś po południu kupiłem, więc zanim zacznę Association jeszcze sb potrenuję Pewnie wybiorę moich Knicksów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 C: Gortat (Pekovic) hehe też mam taką rotację na C ale w Philli pytanie: jak osiągnąć Award Points za "all players happy, chemistry >70, morale >70" to jest na koniec sezonu? bo niby mam teraz i nie zalicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 tak, to zalicza na koniec rs'a gralem association ale musialem skasowac, teraz czekam do trade deadline i zaczynam kolejna wiem ze na start oddalem Gasola za Grangera i Westa, gram oczywiscie Lakers na pg mialem Feltona, ogolnie sporo mieszalem skadem (lawka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr3 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Gram Pacers, w dwóch poprzednich edycjach 2k prowadziłem Bulls i raz Phoenix. Dokonałem mniej lub bardziej radykalnych zmian i mój skład wygląda teraz następująco: PG - George Hill (C.J. Watson) SG - Paul George (Ronnie Brewer, Marquis Daniels jako Bench Warmer) SF - Danny Granger (Joey Graham) PF - Serge Ibaka (Chris Wilcox) C - Marcin Gortat (Joel Przybilla, Cole Aldrich) Zacząłem grać od poziomu All-Star (kwarta 10 minut), bo gram tylko w weekendy i na wyższy poziom przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać. Jak na razie mam niechlubny bilans 0-2. Byłem bardzo blisko wygrania drugiego meczu (vs OKC), ale po tym jak podwojony Durant trafił long two, rzuciłem padem o podłogę i straciłem wszelką nadzieję. Przegrałem ostatecznie po dogrywce 110-113. (Granger 43 pts, George 30) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Podobnie jak matek czekam na deadline, ale jeszcze nie wiem kim pogram. W grę wchodzą Cavs, Bobcats, Hornets albo i Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A moje association szlag trafił przy zapisywaniu i będę musiał grać od nowa..ściągnąłem kilka modów, patch, teraz zaczekam do trade deadline i jadę od początku, również Celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Pochwal się co ściągnąłeś i skąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ja polecam stronke http://nba-2k.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Macie jakieś ciekawe slidersy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wszystkie mody brałem stąd: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=84439&sid=2c6cbee003c74d6907644fd078c805bc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 A oto moja kariera LA Clips, aktualnie 4 sezon. PG-E.Bledsoe SG-M.Ellis SF-A.Aminu PF- nie kto inny jak Blake Griffin C- Super man Howard....ta chciałbym hahaha w rzeczywistości muszę zadowolić się DeAndre Jordanem. Zmiennicy PG- Willie Warren nawet nie wiem skąd go mam o.O SG-J.Richardson SF-R.Gomes PF-Carig Smith C-Marcin Gortat Przez pierwsze 2 sezony dysponowałem jeszcze Nashem ale niestety już zakończył karierę. Ogólnie klubowa kariera niezbyt udana o ile jeszcze podstawowy sezon koncze z najlepszym bilansem w tym 2x MVP dla Griffina to w PO już tak wesoło nie jest. W pierwszym sezonie odpadłem w finale konferencji z OKC Thunder (4:0). W kolejnych dwóch doszedłem już do finału ale niestety Miami Heat wyznaczyło mi miejsce w szeregu 2x4:3 w plecy. Dotychczasowe wymiany: Kaman <>Nash Foye <>Gortat Gordon <>Ellis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr3 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 LobCity, jak długie kwarty grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LobCity Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ano właśnie zapomniałem dodać ,kwarta 5 min ,poziom trudności All star i slidery domyślne.Jeszcze dokończę ten sezon i zaczynam nową akurat sie dedline zakończy i moze 2k rostera zaktualizuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 akurat sie dedline zakończy i moze 2k rostera zaktualizuje. Na razie nie ma co aktualizować, bo nic się nie dzieje Próbował ktoś grać kwarty po 12 minut? Ja zagrałem tak dwa mecze, więcej nie dało rady...strasznie męczące, + kosmiczne wyniki z łatwiejszymi przeciwnikami( jak 157-112 z Bucks). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 9 minut optymalne moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ile masz zbiórek w meczu na kwarcie 9 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Też gram na 9 minut, już od paru lat. Nie wszystkie statystyki są wtedy idealne, ale na pewno gra jest najbardziej zbliżona do prawdziwego NBA. Jakby pobawić się sliderami to pewnie udałoby się jeszcze bardziej ją udoskonalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ile masz zbiórek w meczu na kwarcie 9 minut?robie po 40 w meczu, +/-5. zalezy od tempa i oczywiscie skutecznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja na kwartach po 7 minut miałem średnio 23, jak było 30 to już było bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi