Causanne1 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mam pytanie, które może wydawać się banalne albo wręcz śmieszne, jednak jestem osobą dopiero zaczynającą swoją przygodę z koszykówką, a chciałam zwrócić się do osób znających się 'na rzeczy". Czy wiecie może czy podczas miesięcy wakacyjnych (ewentualnie w czerwcu, albo we wrześniu) są rozgrywane jakiekolwiek mecze w lidze nba? Interesuje mnie przede wszystkim zespół Chicago Bulls, hala United Center. Nie pytam oczywiście o daty, bo zapewne to jeszcze za wcześnie, ale czy w ogóle są w tych miesiącach jakieś rozgrywki (czy też jest to okres 'wakacji" również dla koszykarzy). Planuję wyjazd do Stanów i nie wiem czy w tym okresie załapałabym się na jakiś mecz. Z góry dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Na początku czerwca możesz załapać się nawet i na finały NBA, być może nawet w United Center Ale już druga połowa czerwca aż do października to sezon ogórkowy. Rozgrywane jest tylko tzw. liga letnia, ale ona zazwyczaj odbywa się w Las Vegas oraz Orlando, z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 wnba!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 wnba!!!! To nie to samo ... Summer League w las Vegas ... to tez raczej nie to samo ale coz ... zawsze cos ;] ale generalnie jesli chodzi o U.S Sports to w wakacje kiepsko chyba raczej tylko Baseball i Preseason NFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 To nie to samo ... serio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi