Cichy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Trejd miedzy Blazers i Magic wpisany, nie wiem czemu nie bylo to zrobione wczesniej 1h na zmiane skladow i ok 2030 simuje ... rozpoczynamy dyskusje nad jakimis zmianami w simbaskecie i podchodzeniu do niektorych trejdow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 koledzy chyba nie przeczytali forum, ale z okazji dnia kobiet maja szczescie, simka po 12 co by na autopilocie nie jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Trejd miedzy Blazers i Magic wpisany, nie wiem czemu nie bylo to zrobione wczesniejtez nie wiem, chyba jakis slepy simowal sorki, zapomnialem o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 póki co nie można nic ustawić bo moje poprawki rozlozyly skrypt aktualizujacy składy. BTW właśnie dopiero co mało nie zginalem w wypadku, ale bylibyscie ugotowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 pamiętaj że przechodzi się na "zielonym":) Najlepszy początek od 3 sezonów...pierwszy sezon zaczynałem od 0-6:cower:Brawa dla nowego Gm-a Spurs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dzień 8 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 105 - Jazz 98 play-by-play Suns 132 - Celtics 102 play-by-play Magic 93 - Clippers 99 play-by-play Wizards 112 - Raptors 111 play-by-play Grizzlies 120 - Pacers 98 play-by-play Rockets 108 - Cavaliers 100 play-by-play Timberwolves 104 - Nuggets 113 play-by-play Hornets 94 - Bucks 110 play-by-play Knicks 86 - Heat 115 play-by-play 76ers 125 - Kings 130 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Michael Dunigan (Lakers) - 8 days - Sprained Knee Derrick Favours (Grizz) - 3 days - Bruised Cheekbone ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 sprawdźcie czy ci nieaktualni zawodnicy są usunięci. dzięki Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 dzieki Xamel:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ej ja tylko zrobiłem bałagan, ty posprzatales :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Dzień 9 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 79 - Lakers 102 play-by-play Warriors 98 - Trailblazers 130 play-by-play Sonics 102 - Celtics 118 play-by-play Bulls 102 - Knicks 98 play-by-play Timberwolves 107 - Grizzlies 92 play-by-play Bucks 110 - Wizards 120 play-by-play 76ers 76 - Cavaliers 111 play-by-play Magic 101 - Hornets 105 play-by-play Raptors 92 - Heat 89 play-by-play Suns 98 - Hawks 104 play-by-play Clippers 118 - Mavericks 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Gerald Green (Blazers) - 8 days - Groin Pull DeAndre Jordan (Magic) - 8 days - Bruised Hip Kelvin Ransey (HOrnets) - 3 days - Bruised Cheekbone Andrew Bogut (Hawks) - 9 days - Bruised Hip Joakim Noah (Clippers) - 2 days - Migraine Jackie Butler (Clippers) - 6 days - Fractured Nose zaszalalem;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 dwaj uczestnicy ostatniego transferu padli w pierwszych akcjach swoich meczow. przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 se wytrejdowalem dziadka ... mogę już Ainge z powrotem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 bez jaj green wyleciał tak szybko że go nie dopisało do box scora, ma na stronie zespołu tylko jeden rozegrany mecz (w magic). to zła wrozba, Marion miał season ending w pierwszym meczu jak go dostałem. karma jest ... wiecie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dzień 10 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 106 - Knicks 83 play-by-play Lakers 113 - Pacers 112 play-by-play Cavaliers 95 - Nets 75 play-by-play Suns 120 - Pistons 91 play-by-play Bucks 103 - Trailblazers 111 play-by-play Warriors 87 - Sonics 117 play-by-play Spurs 92 - Clippers 103 play-by-play Wizards 121 - Raptors 117 play-by-play Hornets 96 - Hawks 104 play-by-play Rockets 137 - Grizzlies 111 play-by-play Timberwolves 113 - Nuggets 117 play-by-play Heat 86 - 76ers 81 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Blake Griffin (Suns) - 51 days - Broken Leg ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Blake Griffin (Suns) - 51 days - Broken Leg ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- karma co Cichy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ale ja wam w sumie dałem tylko 36 dni kontuzji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dzień 11 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 106 - Pacers 102 play-by-play Nets 100 - Hawks 112 play-by-play Pistons 93 - Lakers 100 play-by-play Warriors 104 - Bulls 110 play-by-play Mavericks 96 - Kings 100 play-by-play Suns 103 - Cavaliers 92 play-by-play Knicks 116 - Timberwolves 114 play-by-play Clippers 114 - Magic 110 play-by-play Jazz 104 - Celtics 127 play-by-play Sonics 116 - Hornets 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Al Jefferson (Lakers) - 3 days - Bruised Cheekbone ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 no i co z tego że Moses Malone zrobił 20-20 i dorzucił 6 blk i 2 stl? co z tego że przegrałem zbiórkę? defence baby, big D w atlancie!!! szczególnie dobrze bronili rzutów osobistych! ow yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Cichy oszczędź już moich wysokich bo nie mam kim grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 teraz Geddo simuje, wiec luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi