piotreksuper Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 szkoda że nowemu Gm-owi wciska sie najwieksze gówno simki jakim jest Deandre Jordan a bierze jednego z lepszych sg w tej grze. Trejd Cichego w porównaniu z tym był bajecznie fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 liczby deandre za poprzedni sezon: 60meczow, 8 min, 2,7 ppg za ok 15mln deandre 3 lata kontraktu, Ainge przedluzac trzeba juz za 2. no ale nowy GM ma picki, gdyby okazalo sie ze trejd jest nierowny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 greena trzeba przedłużyć w tym roku, jak go nie utrzymam to oddalem ainge za nic. w sumie to chętnie sie wycofam z tego trejdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 szkoda że nowemu Gm-owi wciska sie najwieksze gówno simki jakim jest Deandre Jordan a bierze jednego z lepszych sg w tej grze. Trejd Cichego w porównaniu z tym był bajecznie fajny. masz 3 dni na przebicie xamela. więc możesz zaproponować coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 BTW: proponowałem mu deandre za schodzacy kontrakt, wymianę z greenem podałem jako przykład jak można kombinować z salary, a julek potraktował to jako ofertę która mu się spodobała. ja sam nie wiem, jeśli uważacie że jest nierówna, to albo ją wycofajmy, albo niech ktoś przebije lestera i już. jak się julkowi podoba deandre, to go może mieć za cokolwiek co schodzi w tym i przyszłym roku. ją sam nie jestem przekonany do tej wymiany więc mi to wisi. może pogadajmy o okresie ochronnym dla nowych GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Jestem za. Z Odenem na szczęście nie wtopiłem aż tak mocno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Jestem za. Z Odenem na szczęście nie wtopiłem aż tak mocno... o to już jest przesada, ja przez 5 albo więcej sezonów nie mogłem dostac kogoś takiego jak Oden. Myślisz że dlaczego przeplacilem Deandre? jakbym wiedzial, że uda mi się wyciągnąć odena nigdy bym nie dał kasy deandre, i nie musiałbym oddawać Odena. ktoś sie jeszcze czuje oszukany na wymianie ze mną? proszę, chętnie usłysze, czy oczekujecie że w każdej wymianie będę oddawał drexlera, mchale i stocktona? albo belinellego za Teague? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 nie czuję się oszukany, ale niczego ciekawego nie dostałem oprócz Singlera. Teague jest mikrusem na SG, a na PG nie ma skilli, a Henderson to niestety tylko backup na SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ktoś sie jeszcze czuje oszukany na wymianie ze mną?ja, ja! Gasol za Zacha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dzień 4 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 97 - Kings 124 play-by-play Warriors 104 - Pistons 118 play-by-play Wizards 101 - Nets 92 play-by-play Grizzlies 110 - Rockets 135 play-by-play Mavericks 84 - Heat 108 play-by-play Knicks 97 - Jazz 106 play-by-play Hawks 95 - Spurs 102 play-by-play Nuggets 109 - Celtics 131 play-by-play Bucks 89 - Magic 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 co za niewdziecznosc, zamiast mi dziękować za naukę... chyba walne focha i nie będę sie wymieniał już więcej. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 cos w tym jest, nauka to byla i wynioslem z niej odpowiednie wnioski:) i nawet jeszcze zrobilismy pozniej 2 czy 3 wymiany np dostales DeAndree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 dooobra posimowalem po tej wymianie, i faktycznie jest to przegiecie. czegoś takiego jeszcze nie widziałem, jeśli chodzi o nagrody dla zawodników, mvp, rookie, dopty i 4 graczy w piatkach all sim. co prawda w finale 3-4 z hawks ale i tak wyszedłem na niezłego dicka. fuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Dzień 5 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 103 - Nuggets 75 play-by-play Bulls 116 - Clippers 112 play-by-play Kings 115 - Suns 125 play-by-play Heat 98 - Hawks 99 play-by-play Knicks 112 - Mavericks 86 play-by-play Cavaliers 95 - Hornets 112 play-by-play Timberwolves 99 - Warriors 134 play-by-play Jazz 89 - 76ers 122 play-by-play Raptors 85 - Trailblazers 106 play-by-play Nets 118 - Magic 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 109 - Cavaliers 107 play-by-play Spurs 109 - Magic 99 play-by-play Pistons 96 - Hawks 119 play-by-play Bulls 107 - Trailblazers 123 play-by-play Raptors 85 - Pacers 106 play-by-play Nuggets 91 - Sonics 87 play-by-play Grizzlies 99 - Rockets 97 play-by-play Clippers 102 - Lakers 113 play-by-play Mavericks 83 - Timberwolves 102 play-by-play Heat 84 - Warriors 106 play-by-play 76ers 95 - Wizards 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brook Lopez (Grizzlies) – 7 dni (Severe Migraines)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 mecz Hawks z Pistons można podsumować tak: DJ przerobił Magica na kaszanke. mecz Blazers Bulls moznaby podsumować tak: brak Biedrinisa, Olajuwon przerobił byki na parówki, ale zastanawiajace jest podobieństwo do ostatniego meczu prawdziwego Walla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzień 7 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 75 - Sonics 93 play-by-play Clippers 104 - Spurs 105 play-by-play Grizzlies 108 - Cavaliers 100 play-by-play Warriors 115 - Lakers 121 play-by-play Kings 105 - Rockets 94 play-by-play Bulls 107 - Nets 136 play-by-play Nuggets 90 - Heat 115 play-by-play Pistons 123 - Timberwolves 118 play-by-play Raptors 105 - Pacers 119 play-by-play Hornets 102 - 76ers 94 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Marc Gasol (Sonics) – 49 dni (Torn Hamstring) Jeff Green (Pacers) – 8 dni (Bruised Hip)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ładny rewanż na Bulls, jednak przyjemniej się gra z Chicago bez Biedrinsa. Mavs baaaaardzo źle w ofensywie, aż wstyd. A swoją drogą, to czy do góry poszły skille ofensywne, czy siadły defensywne w całej lidze? http://simbasket.az.pl/html/tmstats/offense/ppg.htm Czy też może moja pamięć szwankuje, bo wydaje mi się, że takich średnich zdobyczy punktowych to raczej nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 albo tempo wzrosło. dawniej było więcej zespołów grających slow inside spurs mnie przerażają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Cichy masz zapchana skrzynkę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi