Lukasevic Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Po pobieżnym przeszukaniu forum nie znalazłem nic na ten temat więc zapytam w nowym wątku. Macie jakieś linki/pliki pdf/filmiki instruktażowe gdzie łopatologicznie ale też i "normalnie" były by rozpisane akcje w ofensywie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 www.coachesclipboard.net ja przegladalem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Fajne to, tylko fajniej by było jak by było coś po polsku, mogą być jakieś akcje typu "jak wyprowadzić piłkę z własnej połowy" ale nie w stylu "piłkę wyprowadza PG bo najlepiej kozłuje" czyli chodzi mi o łopatologiczne wytłumaczenie ale bez truizmów. Mam nadzieję, że oddałem w tym zdaniu swoje intencje i ktoś coś jeszcze wrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 po polsku raczej ciezko cos znalezc moze jest cos w ksiazce tomasza arleta podstawy techniki i taktyki koszykarskiej nie mam jej pod reka ale moze costam znajdziej pozatym przeprowadzic pilke przez polowe jest dosc latwo NAJWAZNIEJSZE ZEBY ZAWODNICY NIE BYLI ZESRANI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Hehe racja. Tej książki poszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi