Julius Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 potwierdzam swoj udział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 chciałbym znów wziąść udział jeżeli jest taka opcja Stro to bym się cieszył ... daj znać 8) Oczywiście - zostałeś już dopisany do listy nowych chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaplik Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Nie ma przeszkod bym nie gral w nadchodzacym sezonie takze potwierdzam udzial 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 W celu uproszczenia obliczeń wprowadzimy w tym sezonie drobne zmiany w punktacji. Za oddany rzut z gry będzie przyznawany teraz -1.0fp (zamiast dotychczasowych -0.92fp)[/*:m:3sqk4o78] Za oddany rzut za 3 będzie przyznawane teraz -0.5 fp (zamiast dotychczasowych -0.525fp)[/*:m:3sqk4o78] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuś Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 ja bym chcial sie zapisac prosze o szybka odowiedz czy moge a jak cos to za team wezme dallas a jak nie to miami a jak zajete to NJN a jak nie no to wtedy Atlante Hawks POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 ja bym chcial sie zapisac prosze o szybka odowiedz czy moge a jak cos to za team wezme dallas a jak nie to miami a jak zajete to NJN a jak nie no to wtedy Atlante Hawks POZDRO rotfl. Tutaj nie wybieramy teamów. Tutaj jest draft panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 W celu uproszczenia obliczeń wprowadzimy w tym sezonie drobne zmiany w punktacji. Za oddany rzut z gry będzie przyznawany teraz -1.0fp (zamiast dotychczasowych -0.92fp)[/*:m:3ltgx4be] Za oddany rzut za 3 będzie przyznawane teraz -0.5 fp (zamiast dotychczasowych -0.525fp)[/*:m:3ltgx4be] przyznam się szczerze że to trochę bez sensu, teraz nic się nie będzie zgadzać z punktami za zeszły rok.. a co do tego -0.525, że się niby nie mieści to mówiłem Ci na gg już, ale napiszę jeszcze tu, że odpisali mi z yahoo i tak jak przypuszczałem można tam wpisać -.525 i będzie to samo, więc nie widzę przeszkód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 18 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 ja bym chcial sie zapisac prosze o szybka odowiedz czy moge a jak cos to za team wezme dallas a jak nie to miami a jak zajete to NJN a jak nie no to wtedy Atlante Hawks Zostałeś dopisany do listy nowych uczestników. I mam nadzieję, że - wbrew pozorom - dobrze zaznajomiłeś się z zasadami Fantasy Basketball :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 18 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 przyznam się szczerze że to trochę bez sensu, teraz nic się nie będzie zgadzać z punktami za zeszły rok.. a co do tego -0.525, że się niby nie mieści to mówiłem Ci na gg już, ale napiszę jeszcze tu, że odpisali mi z yahoo i tak jak przypuszczałem można tam wpisać -.525 i będzie to samo, więc nie widzę przeszkód Masz rację, nie będzie to dokładnie to samo. Ale różnice będą marginalne 1-2% przeważnie, a będzie dużo bardziej przyjazdne w obliczeniach (w kalkulatorku to i tak bez znaczenia, ale jak ktoś liczy w pamięci u duże ułatwienie). Punktację ta została ustanowiona 4 lata temu, gdy dopiero się zaczynało przygodę z fantasy basketball - więc i tak już długo pozostawał bez poprawek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 no niech Ci będzie, chociaż nie uśmiecha mi się znowu pisanie dwóch wersji kalkulatora - jednej tu, drugiej dla probasketu. btw łamiesz punkt pierwszy regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 18 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 no niech Ci będzie, chociaż nie uśmiecha mi się znowu pisanie dwóch wersji kalkulatora - jednej tu, drugiej dla probasketu. btw łamiesz punkt pierwszy regulaminu Dla Ciebie taka zmiana to i tak chwila nieuwagi . I o jakim punkcie mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 no niech Ci będzie, chociaż nie uśmiecha mi się znowu pisanie dwóch wersji kalkulatora - jednej tu, drugiej dla probasketu. btw łamiesz punkt pierwszy regulaminu Dla Ciebie taka zmiana to i tak chwila nieuwagi . I o jakim punkcie mowa? no nic, najwyżej będziesz sobie odejmował / dodawał 1-2% 1. Nie pisz kilku postów z rzędu w krótkim czasie. Jeżeli piszesz post zaraz po tym jak napisałeś poprzedni, wciśnij EDIT i tam dopisz/zmień treść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 W sumie Fantasy Premiership bardzo mnie wręciło więc spróbuje i w NBA. Jazzmen zgłasza się też 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunia Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ja bardzo chetnie sproboje swoich sil w FBL. Mam nadzieje ze znajdzie sie dla mnie jeszcze miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Ja też potwierdzam swój udział w FBL #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazik Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 potwierdzam dalszy udzial w FBL 2 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitaly Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Równiez potwierdzam swój udział i po raz kolejny postaram się utrzymac w I lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Patrze na pierwszy post, i widze MuM, nie potwirdził swojego zgłoszenia. Czyli jestem w drugiej lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Phillosophy Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Mimo ze jestem nowy na forum chcialbym sprobowac swoich sil w FBL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Patrze na pierwszy post, i widze MuM, nie potwirdził swojego zgłoszenia. Czyli jestem w drugiej lidze? Nie tyle co nie potwierdził zgłoszenia, co powiadomił o swojej rezygnacji. Ale w tym momencie pewnie to mało istotne dla Ciebie (tak, teraz jesteś pod rządami Szaka :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi