rw30 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 szanowna administracjo, czy istanialaby mozliwosc zainstalowania wymienionego w temacie komponentu forum ? pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Przeanalizuje mozliwosci takiej instalacji i wezme to pod uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 jak juz przeanalizujesz to daj znac do jakich wnioskow doszedles - nie ma nic gorszego niz zycie w niepewnosci !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 zyjemy w niepewnosci juz chyba zbyt dlugo... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 zyjemy w niepewnosci juz chyba zbyt dlugo... ;] Śmiesznie, bo w momencie kiedy to napisales, to ta wtyczka juz ostaniala prawie od 2 miesiecy jesli ktos jej jeszcze nie zauwazyl, to jest na stornie glownej forum na dole pod tematami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Co muszę wpisać w Tapatalk, żeby znaleźć to forum? E-nba, enba, e-nba.pl nic nie znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) podbijam, co wpisać w tapatalku żeby wyszukać forum? Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Kacperro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Od dzis forum jest na Tapatalk, wystarczy wpisac w wyszukiwarce w aplikacji E-NBA. Przed sekunda sprawdzilem i wszystko dziala, jakby cos bylo nie tak, to piszcie. Co do mojej odpowiedziw tym temacie, to cos musialem zle zrozumiec, bo sam nie widze sensu w wypowiedzi chyba chodzilo mi o shotboxa, ktory zniknal i pojawil sie kilka miesiecy temu, ale mniejsza o to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mi działa fajnie. Daje jakieś błędy z serwera przy logowaniu ale i tak działa. Pzdr i dzięki. Sent from my GT-I8190 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Powiem szczerze, że nowa wersja mobilna forum jest świetna i nie czuję potrzeby wchodzenie przez Tapatalka, który ma często swoje fochy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Coś się zmieniło? Bo nie mogę wejść na forum przez tapatalk ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 mi smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nie mogę się zalogować, wyskakuje błąd 'Invalid Tapatalk authentication'. Zmagał się ktoś z podobnym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi