Skocz do zawartości

Power srałer ranking

ai3

Rekomendowane odpowiedzi

A to niby dlaczego?? Bo nie mają superstar status? Oboje sa w stanie zatrzymać Kobiego na słabej skuteczności. Durant też grał dobrą obronę na KB.

Bo nie wywierają na nim presji w obronie, takiej jak Wade. Zresztą jak to u Kobiego jego jest w stanie powstrzymać głownie on sam, bo raz zagra świetny mecz przeciwko najlepszemu obrońcy, a innym razem będzie pałował, przeciwko jakiemuś kołkowi w obronie.

Z SG bez superstar levelu niepołamanego Kobze może zatrzymać tylko Affalo, i to podkreślam, może. Bynum jest najlepszym centrem Zachodu i jestem ciekawy jego najbliższego matchupu z DH12 bo widać u Bynuma duuuży postęp. Generalnie OKC miało w zeszłym sezonie sporo szczęścia w PO że nie trafili na SAS i w Denver nie było już Melo a w MEM Gay'a bo wtedy idea budowania młodego zespołu mogłaby się zachwiać bez tego Finału Zachodu. Mistrzostwo w tym sezonie zdecydowanie dla Wschodu, nie ma pełnoprawnego contendera jak dla mnie na zachodzie chyba że Lakersi będą zdrowi i w formie.

Dla mnie słabo się matchupują z Thunder. Na Kobiego jest tam 2/3 obrońców, a jak zatrzymasz Kobiego to zostaje sam Bynum. Gasol przeciwko Perkowi i Ibace też imho gówno ugra. Do tego za dużo mają retardów w rosterze.

Dla mne to oni nie wygrają z Blazers, jeśli wszyscy będą tam zdrowi.

i własnie sam ten Bynum mógłby ich do finałów wprowadzić, w koszykówce dużo się nie zmieniło od czasów Mikana ;) dalej dominujący center to podstawa sukcesu

Kto tam starrtował w PO u nich, chyba Allen, ta? Jakby SAS mieli dobrego SF to przeszliby spokojnie...

Allen na SG, Young na SF. Oboje grali świetnie w obronie, a w ataku zajęli się ścinaniem pod kosz, nie zabierali touches Zachowi i Gasolowi, co czyniłby Rudy. Myśle, że efektywność Grizzlies byłaby wtedy mniejsza.

Nie mam gdzie napisać, wie ktoś co się dzieje z Hinrichem? Podobno miał coś z ramieniem czy tam z barkiem, w Atlancie chyba zapomnieli o nim w nba też.

o nim juz podczas zeszłorocznego play off mówili że może mieć z głowy cały/ prawie cały sezon więc to się moze potwierdzić, Hawks mieli i tak masę szczęściaże ten teague im się przytrafił.