rafal_super Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 udało mi się aktywować stary login więc ten nowy już nieaktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 niestety nie wszyscy sie wpisali. z osob ktore chyba graja (wybierali w drafcie, pisali posty, czy informacje do mnie na priv) a sie nie wpisaly: zyziu, striker i piotreksuper. druzyne Los Angeles Clippers obejmuje od dzisiaj Ashigaru w takim wpadku jest jeszcze jedna ekipa (na wschodzie), ktora nie posiada GM'a. tak wiec jakby ktos mial jakiegos chetnego to prosilbym o info i aby ta osoba skontakowala sie ze mna na priv. im szybciej tym lepiej, bo FA ruszy lada chwila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 ja się wpisałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi