Skocz do zawartości

Funkcja oznaczanie tematow jako przeczytane

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Zmienilismy na forum sposob, w jaki tematy oznaczaja sie jako przeczytane.

Od tej chwili nie bedzie to zalezne od cookies w przegladarce, tylko od serwera. Takze wszystko bedzie zapisywac sie w pamieci forum i zonaczane na bieżąco. Dzieki temu bedzie to sprawniej sie odbywac, ale z kolei ardziej obciazac serwer.

Jako, ze forum w tej chwili bedzie korzystac z wlasnej pamieci, czyli zaczyna jakby prace od zera to tez wiekszosc tematow jest zonaczona jako nieprzeczytane (dopiero zaczyna sie tworzyc pamiec przeczytanych wiadomosci na forum).

Takze, jesli ktos chce szybko oznaczyc caly dzial jako przeczytany, to wystarczy kliknac w logo E-NBA.PL znajdujace sie przy nazwie dzialu na stornie glownej forum, lewym przyciskiem myszy 2 razy.

lub na stornie glownej forum ,na samym dole oznaczyc cale forum jako przeczytane.

Edytowane przez Borys

Wydaje mi sie, ze nie mozna, bo to jest jakby dzial. Ale w tym dziale nie masz nic innego oprocz wiadomosci z glownej, takze zwyczajnie tam nie wchodz.

a FBxow to co masz na mysli? okienko z fanami facebook? JEsli tak to jest zamiast reklamy, zawsze jest 1 post z reklama w tematach, tak bylo tez na poprzednim forum, niestety strona musi sie utrzymywac :)

Nadal denerwuje mnie troche to pokazywanie sie nieprzeczytanych tematow, to powiadomienie o postach ze nikt nic nowego nie napisal ale sa stare posty nie przeczytane, ale chyba z tym to juz nic sie nie zrobi

na starym forum jak ktos napisal cos nowego to sie pojawialy 1 temat i tyle

Nie bardzo rozumiem. Na starym forum rowniez jesli byl temat nie przeczytany i go nie przeczytales to figurowal jako nie przeczytany do momentu az go przeczytasz. No chyba, ze oznaczysz zeby cale forum zostalo oznaczone jako przeczytane (tutaj robi sie to na glownej sronie forum na dole).

@Kubbas: Ja też tam nigdy nie wchodzę i po prostu jak masz nazwę działu "Ligi Wirtualne" na stronie głównej forum na tym czarnym pasku to obok, po prawej stronie są takie dwie "strzałeczki", klikasz na nie i już nigdy tych działów nie widzisz i nie zaprzątają ci głowy. Wygodna opcja. ;)

@Kubbas: Ja też tam nigdy nie wchodzę i po prostu jak masz nazwę działu "Ligi Wirtualne" na stronie głównej forum na tym czarnym pasku to obok, po prawej stronie są takie dwie "strzałeczki", klikasz na nie i już nigdy tych działów nie widzisz i nie zaprzątają ci głowy. Wygodna opcja. ;)

Dzięki, użyłem, ale jeszcze chodzi mi o to aby w nowych postach nie było nie da się chyba, itak dzięki ;)

Nie bardzo rozumiem. Na starym forum rowniez jesli byl temat nie przeczytany i go nie przeczytales to figurowal jako nie przeczytany do momentu az go przeczytasz. No chyba, ze oznaczysz zeby cale forum zostalo oznaczone jako przeczytane (tutaj robi sie to na glownej sronie forum na dole).

post-4508-13821811238448_thumb.jpg