Skocz do zawarto艣ci

2011 Fantasy Draft 1st round - gogalq vs CubeBrick

matek

?  

10 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. ?

• gogalq
      7
    • CubeBrick
      5

Rekomendowane odpowiedzi

trzecia para naszej zabawy

w moim przypadku bedzie bardzo krotko, nawet srednio mi sie chce czytac wasze taktyki wiec nie chce Was zameczac moja :)

Rotacja

PG: Conley/Jamal

SG: O.J. Mayo/Durant/Jamal

SF: Durant/Wes

PF: Aldridge/Bosh

C: Okafor/Aldridge

Co tu wiele mowic, jest Durant, nie ma Westbrooka. Jak ostatnio pokazal Kevin, jest nie do zatrzymania przez kogokolwiek w tej lidze, swietny rzut , izolacje, IQ ! Mozna powiedziec ze gracz podobny do Melo, jednak nic podobnego, Durant potrafi rowniez dostrzec kolegow oraz jesli mu nie wpada, da pole do popisu reszcie. Niekwestionowany lider w mojej druzynie, oraz co bardzo wazne, idealny przywodca ;) Dalej, Aldridge, pick and pop oczywiscie, rzuty z mid range i niezly przeglad pola, nie forsuje gry, oddaje rzuty tylko z dobrej pozycji. Jako backup z 艂awki Jamal, niesamowity gosc w crunch, akcje 3+1 to jego specjalnosc, swietny z lawki co pokazal w atlancie, oraz teraz pokazuje w Trail Blazers. Dobrze rozgrywa oraz przyjemny dla oka drybling. Okafor wiadomo, zbiorka oraz bloki, sporadycznie wysokie zaslony. Z lawki rowniez Basz, swietny z mid range, zapakuje jesli trzeba. Szkoda ze dziurawy w D. Na pomoc Wesley Johnson, w moim mniemaniu dobry obronca, do tego spory potencjal. Conley i Mayo daja tak wazny spejsing, OJ wielki talent, jednak wciaz nie gra tego co powinien.

Na koniec, co wazne w mojej druzynie nie ma zawodnika ktory psulby atmosfere w szatni, Durant, Bosh i Aldridge to baranki. Jedynie moze mayo wybuchowy charakter ale zna swoje miejsce w szeregu. Brakuje nieco obrony, no ale w ataku nic do zarzucenia, wbrew pozorom sama obrona tez sie nie wygra spotkania.

11. CubeBrick

PG: Jason Terry

SG: Kobe Bryant

SF: Josh Smith

PF: Elton Brand

C: Al Jefferson

bench: Ty Lawson

bench: Caron Butler

bench: Channing Frye

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

4-2 gogalq

mimo mojej calej symatii do kobe i wbrew temu co sugeruje sonda, musze postawic na sklad gogalqa. mimo ze smith jest dobrym obronca, na duranta to za malo. dodatkowo widze przewage pod koszem u gogalq'a. nie wiem jak widzie gra swojego zespolu CubeBrick bo nie dal opisu, moze to by zmienilo moje zdanie. moze...

Odno艣nik do komentarza

Problem jest bo nie ma opisu - wi臋c sam wyrzucam ze s5 Terry'ego zast臋puj膮c go Lawsonem. No, troch臋 lepiej od razu bo ma kto rozegra膰 a i jest killer z 艂awki.

Kobe-Durant - hmm, tu mo偶e b臋d臋 troch臋 kontrowersyjny ale stawiam na .... Kobiego. Durant ca艂y czas mnie do ko艅ca nie przekonuj臋- jak sobie przypomn臋 zesz艂oroczne play-offs i to jak si臋 poci艂 w zaci臋tych ko艅c贸wkach z MEM i przeciwstawi臋 to z pewnym siebie Black Mamb膮 - bior臋 tego drugiego. Kobe ma to co艣, ten x-factor a Durant jest dla mnie p贸ki co za grzeczny... Czyli p贸ki co lekka przewaga Cubebricka. Pod koszem- faktycznie, przewaga gogalq i to spora. Zw艂aszcza tego Eltona nie moge prze偶y膰...

Tak偶e mimo wszystko Mamba przegrywa...

Gogalq 4:3

Odno艣nik do komentarza

4-1 Gogalq

Przedewszystkim podoba mi si臋 tu zestawienie frontcourtu, bardzo mocni ofensywnie Aldridge i Bosh i jeden z najlepszych defensywnych centr贸w ligi. W pojedynku na lider贸w Kobe-Durant mo偶na postawi膰 na remis. Gogalq jednak kolejn膮 przewag臋 ma na pozycji rozgrywaj膮cego, Terry z rozgrywaniem ma nie wiele wsp贸lnego i jednak wy偶ej cenie Conleya od Lawsona. Kobe zdo艂a wyrwa膰 jeden mecz swoim fenomenalnym wyst臋pem.

Odno艣nik do komentarza

4-2 Gogalq

Durant = Kobe si臋 wyr贸wnuj膮 a reszta to tylko dodatki, kt贸re lepsze uzbiera艂 Gogalq. Zastanawia艂em si臋 nad 4-1 ale przez sentyment dla KB da艂em mu wygra膰 jeden mecz wi臋cej (a co mi tam :P)

Lawson rozgrywa ale nie ma zmiennika bo Terry to jest tak dobrym rozgrywaj膮cym jak Melo obro艅c膮

przewaga Gogalq pod koszem no i oczywi艣cei na 艂awce

Odno艣nik do komentarza

• wiLQ zablokowa艂(a) ten temat
Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.