Skocz do zawartości

Jazda, jazda, jazda, czyli sezon 2011/12 czas zacząć...

Dunk Fan

Rekomendowane odpowiedzi

6-7 ale długie łapy ;] mi tam w każdym razie podoba się to, co ona mówi. JVG to oczywiście nie jest, ale jakimś wygłaszającym frazesy trenrem warriors też na szczęście nie.

a Favors póki co chyba najlepszy zawodnik jazz. ciekawe czy Corbin odważy się na ten wysoki skład.

6-7 ale długie łapy ;]

Reach 8'9'' to jest jeden z najmniejszych ze znanych mi znaczących PFów. Taki jak u Griffina, Blair ma więcej. Zadny tam "length" raczej "shortness".

Ze świecą szukać gorszych komentatorów niż Jackson, ale Doris naprawdę lubi się wykazać. Moje ulubione - "Lin czyni innych lepszymi, bo rzuca piłkę na obręcz tak miękko, że koledzy mogą łapać ofensywne zbiórki".

mnie Doris pierońsko wkurwia, nawet nie chodzi o to co mówi, ale jak mówi, jakby za każdym razem ogłaszała jakieś niesamowite mądrości, niech oszczędza oddech na dmuchanie owsianki

To samo kiedyś mówiłem o Jacksonie. Ton "uwaga, to co powiem zmieni na zawsze wasze życie".

Wklejam to tutaj, bo to taki bajzlowy temat a akurat wszyscy to teraz czytaja.

Mam pytanie natury technicznej. Czy zatrzymanie po spin movie i zrobienie jeszcze pivotu to kroki? Tak mi sie zawsze wydawalo, ze spin to jak dwutakt i musimy wyjsc od razu w gore... Ale przed chwila na koniec 1 polowy Jefferson po spinie zrobil pomke i rzucil o deske. A moze tylkow NBA na cos takiego zezwalaja...

Turaj macie video, nie wiem co za sierota to robila, ale mniej wiecej widac o co chodzi

To jak obywatele, pomozecie? :)

Wklejam to tutaj, bo to taki bajzlowy temat a akurat wszyscy to teraz czytaja.

Mam pytanie natury technicznej. Czy zatrzymanie po spin movie i zrobienie jeszcze pivotu to kroki? Tak mi sie zawsze wydawalo, ze spin to jak dwutakt i musimy wyjsc od razu w gore... Ale przed chwila na koniec 1 polowy Jefferson po spinie zrobil pomke i rzucil o deske. A moze tylkow NBA na cos takiego zezwalaja...

Turaj macie video, nie wiem co za sierota to robila, ale mniej wiecej widac o co chodzi

To jak obywatele, pomozecie? :)

to nie kroki, rozumiem o co ci chodzi, tak samo po naskoku masz pivota