Skocz do zawartości

Jazda, jazda, jazda, czyli sezon 2011/12 czas zacząć...

Dunk Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądnijcie sobie Clippers - Wolves, ale wyruchali LAC haha

Zdecydowanie najlepszy dzisiaj mecz. Poobają mi się wilki, jakbym cofnął się w czasie do draftu kiedy wybieralismy Gordona, Denga, Duhona + Nocioni, tez taka radosc byla chłopaków, młodych gniewnych, kiedy wygrywalismy w koncówkach :D

Bulls miazga, ciekawe co z Tajem, oby nic poważnego. :D Mówią, że Rose już jutro ma zagrać... mógłby jeszcze ten mecz sobie odpuscić, bo CJ wymiata :D Musiał sobie łokcia skręcić, zeby nastawić celownik :P

ps. na jednej z przerw, rivers przybił pionę z Gortatem? WTF, uchwyciły to kamery i teraz w każdej powtórce to pokazują :D

Edytowane przez deadly4u

I kolejne zwycięstwo, tym razem bez Rose, Noah, Gibsona i Lucasa. W Bulls jest dobra chemia, bo jak inaczej wytłumaczyć dzisiaj grę Mike Jamesa? 16min, 9pkt. 10as :D, tak samo Scalabrine dał zajebistą zmianę, a asysta do Kyle była przednia. :D Martwi mnie tylko trochę postawa Brewera, bo początek sezonu miał zajebisty, a ostatnie kilka meczów gra słabiej, dobrze, że w obronie trzyma mniej więcej równy poziom.

Edytowane przez deadly4u

Drugi raz w ciągu tygodnia na C+ Boston. Celtics grają beznadziejnie w tym sezonie, ale w starcie C's vs Wizz to było dno dna więc wyłączyłem:upset: Ostatni raz mecz NBA wyłączyłem bodjże ... 13 lat temu, gdy TVN transmitowała najnudniejszy mecz widziany przeze mnie, starcie Cavsów by Mike "Tsar" Fratello z Indianą, w której Smits i Miller, nie dość, że nudno, to grali w ... czarnych skarpetkach do pół łydki:offended: Fuj ohyda:uncomfortableness: I obydwie ekipy zagrały wtedy tak porywająco, że było bodajże 70-60. Ale o tym dowiedziałem się z telegazety:))