Van Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Miami może się nie udawać ograniczyć wysokich lakers, ale po to mają scotta fostera faule z dupy bynuma po jednej stronie odgwizdywane i puszczane na nim po drugiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Nie no wiadomo, że to wysocy Lakers są kluczem do wygranej przeciwko Heat. Wspomniałem o tym, bo Battier oprócz defensywy oddał też więcej rzutów więcej i przy lepszej skuteczności ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Specjalnie nie pisałem o tym, no bo wiadomo kto ma naprzeciwko siebie lepszego obrońcę Z drugiej strony, Battier i tak rzuca niecałe 35% w sezonie... Czekam na przerwę, to sobie sprawdzę co tam naskrobałeś o wysokich gsw i jazz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 a właśnie jestem ciekaw twojej opinii na ten temat. szczególnie o Favorsie, bo to co widziałem mocno nie zgadza mi się z cyferkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Gasol demanding the ball in the post :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ostatnio zajebiscie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 a i kobe jest wg mnie dobry help defensorem to sie nie dziwcie zwlaszcza przy stylu gry miami, ze shooterzy ktorych kryje czesto mu cos przyjebia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 w sumie to tylko fragmenty ale kobe nawet nie probowal atakowac gdy bronil go james Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 heat trafiaja swoje trójki, a lakers nie i to w skrócie tłumaczy wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 No Bynumowi powinni dać kilka dodatkowych wolnych już nawet nie z powodu sprawiedliwego sędziowania, ale chociażby dla lepszego widowiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jak patrzę na LAL i ich grę w ataku, to moje serce krwawi. Jesteśmy gorsi od Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Do biedy w ataku, dodaliśmy biedę w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jak patrzę na LAL i ich grę w ataku, to moje serce krwawi. Jesteśmy gorsi od Heat.fakt trochę żenada być gorszym od Heat, ale to nie znowu taka tragedia w końcu Miami jest całkiem niezłe, nawet podobno niektórzy ich typują jako contendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 I po co te rozluźnienie Jamesa w końcówce? Zobaczymy teraz czy młodzi Jazz nie spalą się przed milionami telewidzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 co za gwizdki pod koniec trzeciej kwarty ale jazz team spirit jest fantastyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 harris przegral nam mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A kiedy w ostatnim czasie Lakers trafiają trójki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GooFy Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Oby tak dalej. Z dobrą grą Boozera i Luola Derrick nie będzie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 O k**** Marcin szaleje. Olajuwon style ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 O k**** Marcin szaleje. Olajuwon style ;] treningi z Hakeemem chyba naprawdę mu pomogły. a ten turnaround od linii to już w ogóle wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Do tego kapitalne ma te haki lewą ręką. No i rolluje do kosza po pick&rollu świetnie. All star w tym roku? No bo kto na C na rezerwie? Nene? Deandre? Chyba, ze nie będą się trzymać ściśle pozycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi