matek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 podoba mi sie ta atmosfera a Ron wyglada inaczej po all star break, lepiej. oby to sie utrzymalo moze forma idzie w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 co nie zmienia faktu ze ma racjepo części sie zgadzam, ale bycie w grupie 3x15 jedynie z Kiddem w całej historii na pewno jest nie lada wyróżnieniem co by nie mówić facet zagrał fantastycznie Lin...no cóż ja coraz mniej w nim widze dobrego, a najgorsze ze nie widze defensywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 to że Lin zejdzie na jakieś 10-5 było więcej niż pewne, nie wiem kto powazny mógł myśleć że oto narodził się z niczego żółty Jordan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wade sie frustruje troche, ale miloby zeby jeszcze Bynum roztrzaskal go o parkiet...tak niechcacy niech Ron troche przystopuje bo mitch nie zechce sciagnac Beasleya nawet za samego Waltona E: oj i lebron zostal bez mamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 dawno nie widziałem tak sfrustrowanego Wade'a genialna niedziela... a jeszcze rewanz Byków na Sixers sie kroi... sąsiedzi mnie po dzisiejszym dniu eksmitują jak nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 dziw że nie podali jeszcze statystyk kto szybciej niż Wade zrobił 4 idiotyczne faule w kluczowym momencie meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ja osobiście tego 5go na KB bym dla dobra gry nie gwizdał, choć faul jak najbardziej był, ale to tylko dowodziło jak sfrustrowany i zły jest DW na swoją niemoc a ten technik dla Browna... http://www.myfacewhen.com/153/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 u cant guard me shane u cant guard me Kobe dzisiaj rozpierdol po OBU stronach parkietu zjadl wadea w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 no ale te trójke odpalił jak stary pOjebany KB po przetrzymaniu a i PIŁKA BYŁA KU*WA W KOMINIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 niech fisher juz skonczy kariere... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 no własnie czemu nie Blake??? dzis radzi sobie świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Widziałem ze cos o linie pisaliscie, facet jedyne co ma jako bron ofensywna, moze dwie, madrze gra pick and rolle i...ma hype ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 o lebron znalazł sobie wymówkę na końcówkę a fisherowi nie wiedzieli czy piątki przebijać czy facepalma robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 a to po to jest Fisher... LeBrona dzis nie chciałem krytykować, ale po tym floaterze airbalu jego...powrót do defensywy mówi wszystko o jego profesjonalizmie... co to ku*wa spacer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 OMG, jacy zajarani wszyscy. Lakers się dzisiaj spieli jakby już był Maj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 maciek co sie dziwisz najlepszy mecz od kilkunastu dni jaki oglądam to i sie jaram ja wiem ze Ty sie jarasz jak Raps wygrywa z Cavs ja wolę to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Van Gundy był chyba za Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 chyba był, może obstawiał a artest serio, nie widziałem go ostatnio, ale wygląda na co najmniej 10kg lżejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 dzis w sumie kazdy z rolsów zagrał to co miał grac z taka ławka, z taką jej dyspozycją OKC nie ma szans w serii z LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) dwa faule gibsona, faul Watsona... flop younga pasiaki... ja nie mam pytań Edytowane 5 Marca 2012 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi