matek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 "smith swietnie w obronie, czyli to z czego slynie" o pierwsza trojka i juz trafil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Matek dajesz radę, jeszcze z jakimś frajerem, co udaje chyba jakąś wadę wymowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Zapoznaj się ze znaczeniem słowa "frajer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Po prostu pod wpływem emocji nie byłem w stanie znaleźć innego określenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Knicks jebią trójki bez opamiętania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Matek dajesz radę, jeszcze z jakimś frajerem, co udaje chyba jakąś wadę wymowy?mowisz o Radke? majac c+ w swietnej jakosc w tv nie widze powodu zeby szukac stremow tylko po to zeby miec lepszy komentarz ale ten niedzielny duet jest mega c***owy, szkoda ze Michalowicz nie komentuje kazdego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Chodzi mi o tego gościa z pseudo-amerykańskim akcentem. A akurat do Michałowicza też nic nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 ale ten niedzielny duet jest mega c***owy, szkoda ze Michalowicz nie komentuje kazdego meczu Od niedawna "dorabia" w Sportklubie komentując ACB. Zaraz finał pucharu Hiszpanii z jego komentarzem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Magic się postarzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Od niedawna "dorabia" w Sportklubie komentując ACB. Zaraz finał pucharu Hiszpanii z jego komentarzem ;] Jak tam Ante Tomic się sprawuje w hiszpańskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 steve novak is clutch ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 a właśnie miałem pytać, za kogo oddałeś lorak Lina w fbx1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Macie jakiegoś płynnego streama? http://www.firstrowsports.eu/watch/108657/1/watch-orlando-magic-vs-miami-heat.html W sumei własnie znalazłem dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 baron widac rzeczywiscie zrzucil troche kilogramow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Evans maj niga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 takiej obrony w wykonaniu nixów to jeszcze chyba nie widziałem J.R. świetnie w D, 3 steale i wymusił parę błędów zaczęło się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Playoffami czuć w Miami. Lin poczuł obronę jakiej do tej pory nie widział i póki co jest kupa. Ogólnie nie wiem jakim cudem Knicks są nadal w grze po 15 stratach w pierwszej połówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Shuttlesworth Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 baron wyglada niezle...jestem pod duzym wrazeniem pracy smitha w obronie,amare tez jakby bardziej agresywny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi