wbT Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ku... nie mogę na to patrzeć... 0 flow... I jeszcze Bryant rzucający z beznadziejnych pozycji a dwóch 7-footerów w fioletowych koszulkach gra jak panienki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Toronto ładnie spierdoliło szanse na buzzer-beatera co za partacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Wychodzi na to, że gracze Atlanty nie stawili się na mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ok, teraz będzie hype jaki to Lin nie jest clutch. Lin your face Jose ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja bym lepiej contestował ten rzut niż Calderon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ja bym lepiej contestował ten rzut niż Calderon.gucio prawda Lin jest "nie kontestowalny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Noah zrobil to ... znowu ... a Boozer pudluje sam na sam z koszem ... Edytowane 17 Lutego 2012 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Wie ktoś dlaczego jest obsóweczka z meczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Jaka obsóweczka? Ja nie pamiętam kiedy jakis mecz wystartowal punktualnie, zawsze jest to 10-15 minut później niż zakłada schedule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 O, jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Maciek, a masz jakiegoś fajnego streama? http://extreme1sports.blogspot.com/p/ch2.html Jak coś ja takie cuś znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Akurat na tym samym oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 o 22-40 kliczko chisora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 mam nadzieje ze kliczko pokona tego bambusa, najlepiej przez nokaut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 po tym chamskim lisciu tez mam nadzieje ze szermierz go znokautuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Dobra końcóweczka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Bardzo ładnie Clippersi bronili przy 93-92 nie było wjazdu parkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 O fuck, tego sie nie spodziewałem. Overtime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 del negro jest strasznie c***owy , spurs caly czas graja to samo a ten duren nic na to nie potrafi wymyslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ma ktoś jakiś link ze znośnym komentarzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi