Kubbas Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Marion jak gada ;d Thunder collapse mówię Wam repeat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jacy cwaniacy z nich sie zrobili, wcześniej Dirk ogłaszał że "nie boi się żadnego teamu w zach. konf." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 w pierwszej kwarcie nixi w obronie źle nie wyglądają Melo cegli - nei wiem co się stało z jego rzutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dobry mecz w MSG. Amare przy Boozerze wygląda jak MVP candidate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 przy Boozerze jeszcze kilku PF zrobi season high Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 dobry mecz Amare i całej drużyny trzymają się blisko CHI, 3 pkt na 3 min przed końcem - czas na crunchtime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 28 sek i dwa piękne bloki raz po razie... jak nie lubię NYk tak ten mecz jest genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 co ciekawsze nieźle im idzie w defensywie gdyby Melo trafił parę piłek było po meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 to ile pułapek NYk zagrali na połowie i przy linii naprawde robi wrażenie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 świetnie rozegrane wyprowadzenie piłki, Ros stawiajacy zasłone dla Korvera, naprawde zaskoczyli Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dlatego piszę od pewnego czasu, że Knicks bronią. Ale jak widać trzeba się przekonać na własne oczy ;] Timeout Majka i akcja rozrysowana na trójkę dla Amare. Choćby za to powinno się wyjebać wąsacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 no i po jabłkach szkoda tego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 wcześniej bronili całkiem ale tym razem bronili dobrze z klasową drużynę więc dopiero to jest miarodajne trójkę powinien rzucać fields albo shumpert nawet już lepiej melo niż amare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja tam nie narzekam na wynik. Coraz bliżej końca Majka, a mecz fajnie się oglądało i warto było wstać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Knicks czasami bronia, grają dobre pułapki, ale defensywa tego nie nazwę, ileż to razy trzehc graczy NYk stało w pomalowanym i patrzyło na to co robią Bulls? Częściej niz stawiali pułapki na PG przy wyprowadzeniu! Brawa dla Knicks, zagrali bardzo ambitnie, Bulls grający bez dwóch S5 grajków zaskakują, choć wygrywają mało przekonująco ta niby gwiazdeczka aktorczka na 15sek przed koncem meczu, gdzie wynik był jaki był siedziała znudzona jak gdyby było +20... i po co taka prazyłazi? Oddałaby bilet komus, komu zależy karpik przypomnij sobie jak długo na stołku siedział Isaah, a przeciez wtedy NYK grali jeszcze gorzej a teraz Blake Vs. Galli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Na razie Jennings nijak nie potwierdza tego, ze ewentualnie mógłby znaleźć się w ASG, dawno go nie ogladałem (rok?), ale wydaje mi się ze jest równie niezrównoważony jak był ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 i Kobe przreskoczyl Shaqa w ilosci zdobytych punktow, w domu najlepiej potrzebowal 24pkt i juz 5 minut przed koncem drugiej kwarty sie udalo... narazie napierdala trojki jak dziki, dobrze ze siedzi puki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 "puki" co i tak przegrywaja mecze najgorsza lawka i rolesi w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Magic zajebiscie za 3 kit wade i james kosmos wgl nie wiem czemu ale dla mnie heat wgl nie sa exciting, ma ktos tak? jakos nie wiem nie jaraja mnie ich alleye, podania itd, moze to hejting, ale jamesa zaczynalem lubic, z reszta juz 3 sezon tak mam ze potrafi byc lubiany a pozniej jeb i znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 nie mowcie ze nikt nie oglada bo nie uwierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi