Maciek9020 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zamieszczamy linki do meczy i of course spostrzeżenia dotyczace gry zawodników i drużyn. Wizards vs 76ers http://www.firstrowsports.tv/watch/9816 ... 76ers.html Pacers vs Bulls http://www.firstrowsports.tv/watch/9816 ... bulls.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 k****, jimyy butler dostal pilke minal pierwszym krokiem i skonczyl o deske :shock: bulls wygladaja baardzo zle :roll: ... albo pacers bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Grają Mavs http://www.nba.com/live2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jimmy Butler jaka pewna półdycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 watson 3 faule rose 3 faule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 spencer hawes 10/7 w 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Dzięki Maciek 8) Się tak wypościłem, a tu jeszcze moje ulubione teamy ze Wschou Miód, cud i orzeszki... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Brandon Knight szaleje, podoba mi się ten dzieciak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Wow, Kyrie Irving, jestem pod mega wrażeniem, szkoda że Cavs wzieli tego busta Thompsona no ale mówi się trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 szkoda że Cavs wzieli tego busta Thompsona no ale mówi się trudno.będa z niego ludzie zobaczysz, cholera zapomniałem ze to już dziś startuje pre no chociaz staty sobie oblukam, i sie jeszcze raz zapytam po co Indy West był potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekJoe Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ktoś może napisać coś na temat Wizards? Chodzi mi przede wszystkim o Blatche, Walla i tego rookie z Czech. Te oldschoolowe barwy - ciepło się robi na sercu... Gdyby tak jeszcze wrócili do nazwy "Bullets"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Gonzalez Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nie traktował bym tych meczy poważnie, nie wyciągał bym na ich podstawie jakiś wniosków. Różny jest poziom zaangażowania najczęściej słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Gonzalez Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nie traktował bym tych meczy poważnie, nie wyciągał bym na ich podstawie jakiś wniosków. Różny jest poziom zaangażowania najczęściej słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ktoś może napisać coś na temat Wizards? Chodzi mi przede wszystkim o Blatche, Walla i tego rookie z Czech. Te oldschoolowe barwy - ciepło się robi na sercu... Gdyby tak jeszcze wrócili do nazwy "Bullets"... czytałem że poza rookasami to cały zespół zagrał fatalnie. być moze z przemeczenia. nie ma co jeszcze ocenuac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekA Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Na tym highlicie fajnie wygląda frontcourt Pistons. Pomijając to, że są jedną z najnudniejszych drużyn w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Cały scrimmage Kings ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Chciałem sobie obejrzeć Nets - Nix, ale mówiąc szczerze nie dało się tego oglądać.... Gorzej niż u mnie na SKS'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_NYK Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Chciałem sobie obejrzeć Nets - Nix, ale mówiąc szczerze nie dało się tego oglądać.... Gorzej niż u mnie na SKS'ie. A imię jego preseason... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chciałem sobie obejrzeć Nets - Nix, ale mówiąc szczerze nie dało się tego oglądać.... Gorzej niż u mnie na SKS'ie. A imię jego preseason... O myślę, że i early RS :mrgreen: aha i idzie http://www.firstrowsports.tv/watch/9855 ... spurs.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dominic McGuire to idealny 9-10 gracz do contendera.Dziwne że zawsze gra w outsiderach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi