Skocz do zawartości

CP3 w clippers

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

To co, Stern ile zgarnie nagród na koniec sezonu? Na pewno na ten moment jest liderem pod względem bloków w lidze ;) zdaje się że także może zrobić run po NBA Executive of the year award :mrgreen:

Wyciągnąć Gordona+pick minny za Paula to jest dobry deal dla Hornets, zobaczymy w sezonie jak Clippers na tym wyjdą :)

Chris Paul & Blake Griffin jak Gary Payton & Shawn Kemp? Mam nadzieję, że ta dwójka zaprowadzi Clippers w to samo miejsce gdzie było Seattle w 1996 ( niekoniecznie w nadchodzącym sezonie) :)

Ciekawe czy Paul przedłuży po tradzie?

No i kwestia Mo - chyba powinni go gdzieś pchnąć za jakieś mięso pod koszem, bo Jordan nie ma zmiennika ( Blake chyba też chociaż na 4 kilka minut może zagrać bodajże Gomes?)

Nie wiadomo czego się spodziewać po tym tworze. Jeśli De Andre i Blake zrobią postęp, a Paul będzie zdrowy to będzie ciekawie. No i oby Butler był w formie.

Transfer Paula zwiększa pewnie szanse na polepszenie humoru Billupsa :D

Teraz pytanie po c*** im CP3, Billups, Mo i Bledsoe na PG?

Faktycznie, mają tłok na jedynce... Pewnie poczynią kolejne ruchy.

A tak w ogóle - są jeszcze jacyś ciekawi FA, którzy mogliby dołączyć do LAC? Oczywiście nie chodzi mi o jakieś wielkie gwiazdy, ale fajne uzupełnienia.

Teraz pytanie po c*** im CP3, Billups, Mo i Bledsoe na PG?

Faktycznie, mają tłok na jedynce... Pewnie poczynią kolejne ruchy.

A tak w ogóle - są jeszcze jacyś ciekawi FA, którzy mogliby dołączyć do LAC? Oczywiście nie chodzi mi o jakieś wielkie gwiazdy, ale fajne uzupełnienia.

no wiesz, jest nowy agent nie dawno zamnestiowany Baron Davis.... słyszałem, że Clippersi mają mała PG

Z tych co przychodzą mi do głowy to ja bym widział tam Reggie Williamsa chociażby. Jako dwójka stojąca zawsze na dystansie. Proponowałbym jeszcze (możecie się śmiac, ale mówię serio) Fessa - prawdziwego difference-makera w obronie na 10-15 min. Zdecydowanie potrzebują jakiegoś klocka pod koszem. Fess tani, a chyba już zdrowy.

Contender? Jeszcze nie. Trzeba poczekać na kolejne ruchy - powinno wszystko się wyjaśnić.

Ciekawe ile blasku i fleszy przejdzie teraz z Lakers do Clippers. Na pewno trejd in minus finansowo dla Lakers.

Ogólnie, to przepłacony Paul. Nie widać tego tak, bo salary LAC jest bardzo elastyczne w tym offseason. Mieliśmy i będziemy mieć masę ruchów w kadrze oprócz tego trejdu z Chrisem

Czy więcej dostali NOH od Jazz? Ciężko powiedzieć. Gordon ma kontrakt ważny tylko do 12/13. Pytanie czy będzie chciał zostać w Nowym Orleanie po tych dwóch latach. I w sumie tym najbardziej teraz Hornets powinni się martwić.

Ogomnie mi żal Gordona.Choć z drugiej strony to jeśli Paul bedzie zdrowy to Jordan okaże sie wart tych pięniędzy.

Teraz wystarczy wymienic Mo Williamsa na jakiegos podkoszowego i można grać.

Gordon cały pobyt w LA gadał że Indiana to jego dom i tam najchętniej by grał.Wieć jesli Hornets nie zbudują jako takiej drużyny to fani Pacers za 2 lata bedą Gordona oglądać u siebie.

Z tych co przychodzą mi do głowy to ja bym widział tam Reggie Williamsa chociażby.

on chyba ma grać u MJa. ale clippers pewnie coś jeszcze potrejdują, zresztą od biedy Billups czy Mo mogą grać jako SGs w ataku, gorzej z obroną. ewentualnie może ten Butler jest jednak zdrowy, więc on jako SG, a Gomes jako SF?

Tak pomyślałem sobie przez chwilę i moje zdanie nt, tego trejdu zmieniło się całkowicie.

Z całym szacunkiem dla Erica Gordona i gościa, którego Hornets łykną w przyszłorocznym drafcie, ale jak jest szansa pozyskać, prawdopodobnie, obecnie najlepszego rozgrywającego ligi i top5 talentu w całej NBA, to nie ma się co dwa razy zastanawiać i kalkulować, że jest tłok na pg.

Clippers, Sterling i blockbuster...

Griffin zmienił całe LAC w miejsce, gdzie ktoś chce grać, wow.

ps. Pozyskanie Kaman oznacza:

1) albo dalsze ruchy na rynku i dalsze jego puszczenie za młodzież/picki (please, niech idzie do Dallas),

2) albo amnestia Okafora.

Wszyscy się tutaj jarają a ja się ciągle zastanawiam czy Clippersi tego nie zjebali. Nie było zbyt dużo drużyny które mogły sięgnąć po Paula, lepiej było trochę poczekać aż oferta Sterna zmaleje i zmieni Gordona na Bledsoe. Paul Gordon Butler Griffin Jordan + Billups Gomes na ławie i Mo do wytrejdowania za podkoszowego to już z miejsca jest conteder.

Za bardzo się LAC pośpieszyli. Teraz mają 4 pg brak podstawowego sg i brak 3 w rotacji pod koszem.