matek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Temat do oglaszania transferow. Negocjujemy gdzies indziej (PW i dyskusja) start wymian po zakonczeniu V rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ok, zeby nie bylo nudno, oglaszam piewrsza wymiane gogalq oddaje: Ibaka + Millsap rr9: Okafor + Mayo 4. gogalq PG: Mike Conley SG: O.J. Mayo SF: Kevin Durant PF: LaMarcus Aldridge C: Emeka Okafor bench: Jamal Crawford bench: Chris Bosh bench: 13. rr9 PG: Rajon Rondo SG: Marcus Thornton SF: Rudy Gay PF: Serge Ibaka C: Marc Gasol bench: Paul Millsap bench: bench: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 gratuluje, jeszcze tylko czekamy na potwierdzenie ze strony rr9 jesli nie potwierdzi to zavetuje ta wymiane :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr9 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 dokonalem juz zmian w skladach. bardzo ciekawa wymiana chociaz uwazam ze lekko do przodu wyszedl na niej gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ... dokładnie odwrotne mam zdanie... Mocarny front court w wykonaniu rr9 (chciałbym się z takim zmierzyć w play off'ach... naprawdę ciekawa walka by była )... plus Mayo to talent(przez duże T.) ale jeszcze nie zweryfikowany tak naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ... dokładnie odwrotne mam zdanie... Mocarny front court w wykonaniu rr9 (chciałbym się z takim zmierzyć w play off'ach... naprawdę ciekawa walka by była same here, będzie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wymiana miedzy mna a Tru Warier matek in: Favors, pick z 8 rundy matek out: Tyrus, Turner Warier in: Tyrus, Turner Warier out: Favors, pick czekam na potwierdzenie i daje wybor w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Przyklepuję. I tłumaczę tutaj. Turner miał być kolejnym all-around graczem w moim teamie po LeBronie i Odomie, czaiłem się na niego od poprzedniego wyboru. Rozgrywa, bardzo dobrze broni, rzuca z dystansu i nieźle zbiera. Matek ostatnio proponował mi Tyrusa za Favorsa, wtedy się nie zgodziłem ale niedawno postanowiłem, że Favorsa i tak wywalę i zmienię na innego gościa, to go oddalem z czystym sumieniem. Najważniejszy w tej wymianie był Turner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi