Maciek9020 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://twitter.com/Chris_Broussard Chris_Broussard Sources say Brandon Roy to announce medical retirement due to degenerative knees, possibly as soon as today Fucking sad :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 mam nadzieje ze to sie nie potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksymo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Kolejny po Yao zawodnik, który z powodów zdrowotnych musi (prawdopodobnie) przedwcześnie zakończyć karierę. Szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 i Dariusu Milesie ; ) a co śmieszniejsze, chodzą plotki że to PTB chcą spuścić ROYa bez użycia amnestii, zaś sam zainteresowany wciąż twierdzi że może grać - czyli może być zabawa w przyszłości jeśli znów jakieś MEM będą chcieli zrobić ko$$$ztownego psikusa PTB... niemniej wielka szkoda, to był kawał gracza z prawdziwymi cojones, wśród całej tej miękkiej łączącej się w parki/terceciki nierywalizującej bandy pseudostarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gortat1998 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Szkoda, no nic, przynajmniej dobrym akcentem zakonczyl kariere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 k**** :cry: nie wierze jako jeden z niewielu przytarl nosa Mavs w tych PO swietny gracz gdyby nie te kolana ciekawe jakby potoczyla sie jego kariera szkoda Roya, szkoda Blazers dla mnie jako fana smug to podwojny cios ehh musze tu wrzucic http://www.youtube.com/watch?v=e0wmayvP3Cc true warrior! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 @tegotamtego łącze sie z Toba w bólu i smutku i zapraszam na forum blazers http://www.blazers.gofu.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 k**** mam go w FBX1 i FBX2, szkoda faceta, bo zdrowy mógł być jednym z lepszych G w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 k****, czy tylko mi się chce płakać? :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ciekawe czy znowu Portland nie chcą zrobić na szaro swojego gracza. Czy Darius Miles dostał wtedy tą kasę za ten kontrakt??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 k****, czy tylko mi się chce płakać? :oops: młody jesteś i pewnie dlatego Mi się płakać chciało po Stocktonie, Roy to jednak tylko epizod w historii NBA to po nim płakac nie będę, chociaz oczywiście szkoda ze tak się stało bo to bardzo dobry zawodnik i fajny osobiście koleżka, NBA/koszykówka traci kiedy tacy gracze nie moga dalej grać, szczególnie w tych czasach gdy trend wyznaczają gwiazdeczki w stylu melola czy jamesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Mi też łezka sie zakreciła.Odejscie Stocktona to co innego w NBA spedził 19 sezonów i zakończenie jego wspaniałej kariery było kolejnym etapem.Roy miał jeszcze wiele do zaoferowania i bez watpienia taki koniec kariery wywołuje tą przysłowiową lezkę w oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 dokładnie. Wariat chodziło mi o to napisał Lamarcus. Stockton rozegrał prawie 20 lat w lidze i choć ja jego gry osobiście nie pamiętam z meczów, które oglądałem live, a nie z odtworzenia, to jednak mogę porównać do Nasha. Po Nashu płakać .. nie będę. Mimo iż go uwielbiam, kocham, gra w mojej ukochanej drużynie. Gdy będzie odchodził to będę dumny, że przez tyle lat raczył mnie swoją grą w mojej drużynie, że przyniósł mi tyle radości i będę szczęśliwy, że będzie mógł zająć się czymś co samego go uszczęśliwi. To nie będzie taki smutek, chociaż na pewno będzie mi go brakować. A z Royem to rozchodzi się to o, że to gościu w wieku 27 lat, gościu, który miał naprawdę super możliwości i gościu, którego zniszczyły kontuzje, a którego bardzo lubiłem i szanowałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Roy'a akurat aż tak nie lubiłem ale go doceniałem. miał świetny charakter ,byłby świetną dodatkową opcją w mistrzowskim zespole. jednak najbardziej ze wszystkich zawodników ,których rozjebała karierę kontuzja to szkoda mi Penn'yego. Yao mógłby być jednym z najlepszych centrów ever. T-Mac był najbardziej utalentowany ze wszystkich zawodników jakich widziałem ,potrafił rzucać punkty na wszystkie sposoby ,nikt nie miał takiego skilla ofensywnego jak on. a Penny to Magic like player. jeszcze jest Hill. inni zawodnicy nie przychodzą mi teraz do głowy. jestem ciekaw czy za dwa- trzy lata nie będzie próbował ponownie gdzieś się zaczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.i.T Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Przykro się robi na sercu,,, Brandon Roy był/jest ? jednym z najbardziej inteligentnych SG. Kiedy wraz z CP3 w All Star Game grali w jednej drużynie <zaciesz> Co Oni tam robili Majstersztyk... Wielka szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 A z Royem to rozchodzi się to o, że to gościu w wieku 27 lat, gościu, który miał naprawdę super możliwości i gościu, którego zniszczyły kontuzje, a którego bardzo lubiłem i szanowałem.. no tak racjabyłby świetną dodatkową opcją w mistrzowskim zespole.o kurcze skończcie wy z tymi "drugimi opcjami" bo jak policzyć to tych "pierwszych" nawet na palcach jednej reki by się zliczyć nie dało, Roy spoko jaki lider dawał rade i sam by mógł mistrza urwać jakby trzeba było w końcu nie wymiękał w zależności od okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 z tym Roy'em to na powaznie? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Niestety tak.Na dodatek jest spore zagrożenie że Oden znowu nie zagra. Może niech przeniosą klub do innego miasta bo w Portland naprawde jakaś klątwa na nich ciąży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Niestety tak.Na dodatek jest spore zagrożenie że Oden znowu nie zagra. Może niech przeniosą klub do innego miasta bo w Portland naprawde jakaś klątwa na nich ciąży Wilgoć duża może to dlatego ale ładne okolice więc ja bym klubu nie ruszał 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 mocno przeceniany, swietny w Regularze, swietny przyklad na to jak liga wyewoluuowala i na to ze bez dynamiki, szybkosci i atletyki zwyczajnie nieda sie nic osiagnac w playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi